• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odgovorila Partizanu: Mi 30,5, oni 27,5 miliona!

Autor mondo.rs

"I ta razlika se smanjila posljednjom prodajom koju su napravili, inače bi bila drastična", dodao je Mijailović, očigledno aludirajući na odlazak Strahinje Pavlovića u Monako za (nezvaničnih) deset miliona evra.

 Zarade od prodaje fudbalera Zvezda 30,5 miliona partizan 27,5 miliona Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Svetozar Mijailović, predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda, ocijenio je konstataciju rukovodstva Partizana da "crno-bijeli proizvode kvalitetne igrače za evropsko tržište za razliku od crveno-bijelih" kao...

...netačnu.

"To je, kao i sve ostalo, netačno", rekao je Mijailović i naveo koliko je "prema dostupnim informacijama" zaradila Crvena zvezda, a koliko "oni".

Možda će vas zanimati

 "Otkad je ova uprava u klubu, od 2014. ostvarili smo transfere igrača iz naše škole u vrijednosti od 30,5 miliona evra, a oni, po dostupnim informacijama, u istom periodu za 27,5 miliona evra", odgovorio je.

"I ta razlika se smanjila posljednjom prodajom koju su napravili, inače bi bila drastična", dodao je Mijailović, očigledno aludirajući na odlazak Strahinje Pavlovića u Monako za (nezvaničnih) deset miliona evra.

"U svakom slučaju, i pored male pauze u forsiranju djece iz naše škole, nastavljamo tim putem. Vjerujem da Zvezda ima kvalitet i znanje i da možemo do duple krune ove godine", poručio je prvi čovek šampiona Srbije.

"Osjeća se pozitivna atmosfera u ekipi i oko nje. Dejan Stanković je brzo i efikasno uspostavio svoj sistem rada koji već daje odlične rezultate. Svi koji su pratili naše pripremne mečeve mogli su da se uvjere u kvalitet igre našeg tima i siguran sam da je to najbolja pozivnica da na proljeće imamo još veću podršku na 'Marakani' i u gostima", rekao je Mijailović.

On je naveo da trener Stanković i stručni štab imaju punu podršku u realizaciji svojih zamisli i forsiranju mladih igrača, prevashodno iz svoje škole.

"Strateški cilj kluba je razvoj omladinske škole u koju je uložio značajna sredstva i zbog toga nastavljamo forsiranje mladih igrača, a malo ko može to bolje da razumije i izvede od Dejana Stankovića. I vidjeli ste da to već daje rezultate. Ovo bi mogla da bude sezona pune afirmacije Nikolića, Gavrića i Petrovića", istakao je Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC