• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Turanjanin za MONDO: Nisam pristao na menadžerske ponude

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Htio sam da ostanem u Borcu i tu se dokažem u seniorskom fudbalu. Raskid ugovora je isključivo odluka kluba, a bilo je svakakvih ponuda“, rekao je za MONDO Nikola Turanjanin, jedan od dvojice omladinaca koji su napustili Borac.

 FK BOrac Nikola Turanjanin raskid ugovora - menadžerske ponude Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbalski klub Borac ozbiljno se pojačao ove zime i priprema se za nastavak sezone u kojoj će se boriti za najviši plasman u PLBIH, a „idilu“ je poremetila informacija da dvojica talentovanih fudbalera, Nikola Turanjanin i Vladimir Arsić napuštaju klub.

Dvojica talentovanih juniora prošli su sa prvom ekipom nekoliko proteklih pripremnih ciklusa i upisivali nastupe za seniorski tim, pa je raskid ugovora sa dvojicom talentovanih mladig igrača mnoge iznenadio.

Pročitajte i ovo

 Tim povodom pozvali smo Turanjanina, koji je u izjavi za MONDO potvrdio da je raskinut njegov profesionalni ugovor koji mu je važio do ljeta 2021. godine

"Ja sam juče raskinuo ugovor sa Borcem ,nisam više u klubu. To nije bila moja želja. Ja sam htio da se oprobam u seniorskom fudbalu u Borcu, jer sam iz Banjaluke, prošao sam sve omladinske kategorije. Nije mi najjasnije zašto više nisam u Borcu, to je pitanje za upravu“, rekao je Turanjanin.

Da li je tačno da je bilo uslovljavanja potpisom ugovora sa menadžerskom agencijom bliskom ljudima iz uprave?

"To je pitanje za ljude iz uprave, oni su ti koji trebaju da odgovore zašto više nisam u Borcu. To je isključivo njihova odluka da raskinu ugovor. Ja nisam bio za to. Ja sam htio da ostanem i da se trudim da pomognem klubu da ostvarimo što bolje rezultate“, rekao je Turanjanin, a onda dodao:

"Bilo je tu nekih menadžerskih ponuda na koje ja nisam pristao. Bila je i priča da idem na pozajmicu u Laktaše, to takođe nije realizovano“.

Sam Turanjanin pružao je dobre partije na posljednjim pripremama u Antaliji, o čemu svjedoče i izjave trenera Branislava Krunića koji je pohvalno govorio o mladim igračima.

Očekivalo se da ćemo Turanjanina sada češće vidjeti u crveno-plavom dresu, ali on sada napušta klub.

"Ja nemam racionalno objašnjenje, zašto na kraju krajeva napuštam Borac na jedan ružan način“, zaključio je Turanjanin u razgovoru za MONDO

Pročitajte i ovo

 .

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC