• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi golman u prvom timu Crvene zvezde

Autor mondo.rs

Mladi Andrija Katić nagrađen za sjajne odbrane ove sezone i ogroman doprinos plasmanu omladinskog tima u osminu finala Lige šampiona.

 Crvena-zvezda-golman-Andrija-Katic-omladinci-prvi-tim Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook

Odbranom već prvog penala, golman Crvene zvezde Andrija Katić deprimirao je fudbalere moldavskog Šerifa i značajno doprinio plasmanu svog tima u osminu finala Lige šampiona za mlade.

Njegovi saigrači dobili su značajan "vjetar u leđa" i bili precizni, da bi zatim u petoj seriji protivnik šutirao preko gola...

Možda će vas zanimati

Nagrada za sjajno izdanje u toj utakmici, ali i od početka sezone, stigla je prekomandom iz omladinskog u seniorski tim.


"Golman visok 195 centimetara je nezamjenjiv činilac u timu Slavoljuba Đorđevića. On je ove sezone bio standardan na svim mečevima i samo je propustio duel sa juniorima Grafičara. Sada će imati priliku da u kontinuitetu radi i trenira sa Milanom Borjanom i Zoranom Popovićem što je velika nagrada i još veći stimulans za dalji razvoj i napredak", navodi se na Zvezdinom sajtu.

Crveno-bijeli su tokom zimskih priprema imali na treninzima još dvojicu čuvara mreže, ali je Aleksandar Stanković proslijeđen na pozajmicu u Napredak iz Kruševca, a Nikola Vasiljević u Radnik iz Surdulice, odakle je i došao na "Marakanu".

Katić je rođen 2002. godine u Trsteniku, a poznat je po tome što je 15. aprila 2008. kao 16-godišnjak debitovao za prvi tim Jagodine. U Zvezdu je došao prije godinu dana.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC