• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona može, Leganes ne može

Autor mondo.rs

Davljenik u Primeri neće moći da dovede zamenu za napadača.

 Barselona može, Leganes ne može da dovodi igrače Izvor: GULIVER/GETTY IMAGES/DENIS DOYLE, Denis Doyle/Getty Images Europe

Ono što je nam je svima bilo jasno, dobilo je i zvaničnu potvrdu. Barselona može da kupi napadača van prelaznog roka, Leganes to ne može da uradi.

U ovoj odluci nema ništa sporno, ona je čisto tumačenje pravila koja su doneta mnogo ranije. O njima bi trebalo diskutovati, jer su ugrozili opstanak Leganesa u elitnom rangu.

Možda će vas zanimati

Kao što je već poznato, Barselona pokušava da dovede napadača koji bi odmenio Antoana Grizmana. Zbog povreda Luisa Suareza i Usmana Dembelea, napadačkih opcija nema mnogo, pa se već dugo traži špic.

Izbor je pao na Martina Brajtvajta, koji je čelnicima Barselone pao na pamet nakon desetak imena koja su provukli kroz medije. Napadač Leganesa ima izlaznu klauzulu i Katalonci će je platiti.

To znači da Leganes ne može da utiče na napadača, ali su se nadali da će savez i njima dozvoliti isto. Bili su spremni da potroše pare, što im ovog prilikom nije dozvoljeno. Zahtev za transfer je odbijen.

Leganes je u prethodnom prelaznom roku već prodao jednog napadača, Jusufa En-Nezirija, a plan im je bio da ga Brajtvajt zameni. Pored povreda Dembelea i Suareza, španski šampion je ostao i bez Karlosa Pereza i Abela Ruiza koji su prodati.

Ekipa Leganesa je pretposlednja na tabeli Primere, a do kraja sezone će imati mečeve sa gotovo svim timovima iz donjeg dela prvenstva. Oni su u ovom trenutku bodovno poravnati sa Espanjolom koji zauzima poslednje mesto, dok im Selta, tim van zone ispadanja, beži dva boda.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC