• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Vidimo se na sudu, vidimo se na sudu, J*** se UEFA i vidimo se na sudu''

Autor mondo.rs

Navijači Mančester sitija su saopštili šta misle o odluci UEFA.

 ''Vidimo se na sudu, vidimo se na sudu, J*** se UEFA i vidimo se na sudu'' Izvor: Getty Images/Alex Livesey, Alex Livesey/Getty Images Europe

Dvogodišnja suspenzija za Mančester siti, za koju je klub siguran da će je oboriti na sudu, iznervirala je navijače još uvek vladajućeg šampiona Engleske.

Na utakmici protiv Vest Hema, koja se igra sa desetak dana zakašnjenja, pokazali su da im se uopšte ne sviđa kazna. zato je UFA dobila pesmicu.

Možda će vas zanimati

Na stadionu ''Etihad'' orili su se stihovi koje bismo mnogo više očekivali, recimo, na srpskim stadionima. Englezi su evropskoj kući fudbala poručili da se vide na sudu, ali i da mogu da se j*** zbog kazne koju su izrekli.

''Vidimo se na sudu, vidimo se na sudu, je*i se UEFA i vidimo se na sudu'', bio je ceo tekst pesmice koju su večeras premijerno izveli navijači plavog tima iz Mančestera.

Ovo je prvi meč koji tim Pepa Gvardiole igra od kako je Mančester siti kažnjen. UEFA je odlučila da izbaci ''Građane'' iz Evrope za naredne dve godine, kao i da im naplati 30 miliona evra zbog kršenja pravila.

Pored pesmice kojom su častili UEFA, navijači su istakli i nekoliko transparenata. Na jednom od njih se vidi i poruka ''UEFA Mafia'', kakvu smo viđali na evropskim mečevima Crvene zvezde u prethodnim sezonama.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC