• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Gdje će igrati Krupa ako se plasira u Premijer ligu BiH?

Autor mondo.ba

Osam bodova prednosti u odnosu na Rudar Prijedor ekipi Zorana Marića daje za pravo da već sada razmišlja o šamionskoj tituli i plasmanu u viši rang.

 Gdje će igrati Krupa ako osvoji šampionsku titulu u Prvoj ligi RS i plasira se u Premijer ligu BiH? Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Sjajan posao odradili su fudbaleri, stručni štab i uprava Krupe u proljećnom dijelu Prve lige RS, u kojem je ostvaren sjajan rezultat i stečeno osam bodova prednosti nad jedinim konkurentom u borbi za plasman, odnosno povratak u Premijer ligu BiH, Rudarom iz Prijedora.

Rezultatski uspjeh daje za pravo izabranicima Zorana Marića da već sada razmišljaju o šamionskoj tituli i plasmanu u viši rang.

Ukoliko se to desi, postavlja se pitanje gdje će Krupa igrati domaće mečeve u bh. eliti, s obzirom da trenutno stadion u Krupi na Vrbasu ne zadovoljava stroge kriterijume koje je propisao Fudbalski savez BiH.

Možda će vas zanimati

"Već smo uradili projektnu dokumentaciju za izgradnju reflektora, a i započeli smo određene radove, tako da vjerujem da će tu sve biti kako treba. Što se tiče podloge, nju već desetak godina potpuno besplatno koristi nekih 50 ili 60 klubova iz cijele regije, pa i FBiH tako da je zaista potrošena. Pokušaćemo da preko gradskih i republičkih institucija vidimo kakve su mogućnosti da dobijemo određenu pomoć, a najveći dio sredstava obezbijedio bi klub", rekao je potpredsjednik Krupe Dragomir Ilić u izjavi za "Glas Srpske"

U slučaju da ne uspiju ostvariti planirano, u Krupi su spremni na alternativna rješenja.

"Da se razumijemo, najveći dio sredstava za ove radove bi, kao i do sada, obezbijedio klub, ali je ipak savršeno jasno da ne možemo sve sami da završimo. Optimista sam po prirodi i vjerujem da ćemo pronaći rješenje da sve bude kako treba, tako da ljubitelji fudbala u kanjonu Vrbasa ponovo imaju priliku da na djelu vide najbolje klubove iz BiH. Ipak, za svaki slučaj imamo nekoliko spremnih alternativa", naglasio je Ilić.

Već na startu drugog dijela sezone biće odigran veliki derbi, koji bi mogao mnogo toga da odluči kada je šampionska titula u pitanju.

Krupa će pred svojim navijačima 7. marta ugostiti drugoplasirani Rudar Prijedor, te ukoliko slavi na tom meču, odnosno stigne do dvocifrene prednosti, teško je vjerovati da takvu zalihu može da ispusti u preostalom dijelu šampionata.

Pročitajte i ovo

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Fudbal

Treba da igra na Gradskom stadionu. Kao i svaki drugi Banjalucki klub ako udje u Premier ligu.. Jer to je Gradski stadion a ne od FK Borac

Neso

Krupa treba da se preseli u 4 ligu. Kome treba klub u kome djeca ne placaju clanarinu,igraci primaju platu. Grad odvojio za Krupu 45000 km

Nik

Jeste li prodali igrace za milion i po? Pa izvolite za svoj privatni klub od toga sad napraviti infrastrukturu. Banjaluka da ih pomaze a oni se predstavljaju da su iz Krupe, nigdje ne pominju Banjaluku i gleda ih citavih 300 ljudi. Sad Grad treba da im iskesira milion umjesto da Borcu kao klubu svih nas sredi teren ili natkrije istok.

Zems

@Nik taj tvoj veliki Borac trosi pare gradjana druze i ljudi koji nemaju ljeba da jedu zbog vas i slicnih

Duca

@Nik Zems Neka jede i treba da jede dosta je NAS BORAC TRPIO!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC