• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Renato Sančes osuo paljbu po Hrvatu: Zbog njega nisam prešao u PSŽ!

Autor mondo.rs

Mladi Portugalac koji je jedno vrijeme najavljivan kao najveći talenat na svijetu trenutno je u Francuskoj.

 Renato-Sances-o-Niko-Kovac-Bajern-Minhen-Lil Izvor: Getty images/Clive Rose, Clive Rose/Getty Images Europe

Nakon nekoliko sezona lutanja, mladi Renato Sančes se vraća na velika vrata. Pronašao je sebe u Lilu, francuskoj ekipi koja je daleko ispod renomea koji se njemu predviđao.

Ipak, sada mu je najbitnije da se vraća na pravi put. Vremena za velike timove će biti, a nastupe za Bajern Minhen je već upisao u svoju biografiju. Sljedeći put će se od njega tražiti da malo bolje izabere klub.

Možda će vas zanimati

Doduše, on je jednom želio da napusti Minhen i imao spremnu destinaciju na kojoj će nastaviti karijeru. Planirao je da se preseli u PSŽ i da karijeru nastavi u francuskom šampionu, ali je to spriječio Niko Kovač.


U razgovoru za ''L'Equipe'', vezista je ispričao kako je propao njegov transfer u Pariz. On je bio spreman, koferi skoro spakovani, ali...

''Bio sam na večeri i agent mi je javio da sutra putujem za Pariz. On je razgovarao sa čelnicima kluba i dogovorio sve detalje, na meni je bilo samo da se spakujem i otputujem. Sutradan mi je Niko Kovač prišao na treningu i rekao mi da ne odlazim. Te nedjelje nisam igrao, sljedeće sam dobio pet minuta'', rekao je mladi vezista.

Očigledno ljut na Kovača, on je nastavio da objašnjava šta se sve tu dešavalo.

''Neki moji kvaliteti su postajali neiskorišćeni. Izgubio sam mjesto u reprezentaciji, saigračima nije bilo jasno što ne igram, neki su čak i javno pričali o tome'', nastavlja Portugalac.

Na kraju se nakon razgovora sa Žozeom Fonteom, saigračem iz reprezentacije i čelnicima Lila opredijelio za odlazak u Francusku.

''Bio sam spreman da igram za Bajern, osjećao sam da je to moj dom. Svi su znali za moje želje. Upoznao sam neke ljude iz Lila i kada se pojavila mogućnost da pređem tamo, imao sam dobar ojsećaj. Ovaj klub nije mali i ako igraš dobro napravićeš velike stvari u njemu. Samo sam želio da budem srećan dok igram'', ističe momak koji je jedan dio karijere proveo i u Svonsiju.

On se nada da će dobre igre u dresu Lila donijeti i nov poziv u reprezentaciju. Želja mu je da tokom narednog Evropskog prvenstva bude član selekcije koja će braniti titulu osvojenu prije četiri godine u Francuskoj.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC