• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šmajhel može protiv Aguera, ali ne može protiv Žezusa

Autor mondo.rs

Mančester siti slavio protiv Lestera u izbori za najbližeg Liverpulovog pratioca na kraju sezone.

 Premijer-liga-25.-kolo-Lester-Mancester-siti-0-1-Serhio-Aguero-promasen-penal-Smajhel-Zezus Izvor: Getty Images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Poslednji meč subotnjeg programa bio je, barem po plasmanu na tabeli, najveći derbi u Premijer ligi. Iako su danas igrali Čelsi i Totenhem, dva tima sa većim tradicijama, ovaj meč je odlučivao o drugom mestu.

Do pobede je danas stigao Mančester siti, a to verovatno znači i da ''Lisice'' neće sezonu završiti na drugoj poziciji. Ekipa Pepa Gvardiole sada ima sedam bodova više od najbližeg pratioca.

Možda će vas zanimati

LESTER - MANČESTER SITI 0:1 (0:0)

/Gabrijel Žezus 80/

Činilo se u jednom trenutku da će ekipe koje zauzimaju pozicije dva i tri u Engleskoj podeliti bodove, ali je onda Brazilac bio najsnalažljiviji u kaznenom prostoru Lisica. Pep Gvardiola je u 77. minutu poslao Gabrijela Žezusa na teren, a u 80. je semafor zatreperio.

Mladi Brazilac, koji je rezervni napadač '''Građana'' dobio je priliku umesto onogo ko je prvi izbor. Iako su u nekom prethodnom periodu igrali zajedno, sada je Aguero ustupio mesto mlađem kolegi.

Taj izlazak iz igre Argentinca došao je tačno 15 minuta nakon promašenog penala. Zapravo, odbrane Kaspera Šmajhela, kada je levim kolenom, koje je ostalo u vazduhu, skinuo loptu koja je išla ravno po sredini gola.

Bio je Šmajhel veoma zapažen i u prvom delu susreta, ali na kraju nije uspeo da osvoji bod za svoj tim. Sjajna akcija Rijada Mareza završena je golom Žezusa koji je VAR proveravao i odlučio da je regularan.

Ekipu Mančester sitija sledeće nedelje čeka borba za trofej, pošto će na Vembliju igrati finale Liga kupa protiv Aston Vile. Čini se da je ekipa ostala imuna na skandale koji prate klub i da u dobrom raspoloženju dočekuju taj meč. Tim Brendana Rodžersa će imati lak zadatak, pošto igra sa Noričom koji mnogi već svrstavaju u Čempionšip za narednu sezonu.

Pogledajte rezultate i tabelu Premijer lige, kao i izveštaje sa ranije odigranih mečeva.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC