• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serija A – Bolje bez publike, nego bez fudbala

Autor mondo.ba

S obzirom na novonastalu situaciju na Apeninima, rukovodstvo takmičenja poslalo je dopis italijanskoj Vladi da se mečevi naredne runde, koje su za sad takođe pod upitnikom, odigraju – pred praznim tribinama.

 Serija A prijedlog prazne tribine koronavirus Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Krajem prošle sedmice opasni koronavirus spriječio je odigravanje više od 40 niželigaških utakmica u Italiji, nekoliko mečeva u okviru Serije B i C, ali i čak četiri utakmice u elitnom rangu italijanskog fudbala.

Juče je, naime, trebalo da bude odigrano šest utakmica Serije A, ali su zbog širenja virusa završene samo dvije utakmice (Đenova – Lacio i Roma – Leće), dok će za četiri morati da se nađe novi termin (Atalanta – Sasuolo, Torino – Parma, Verona – Kaljari i Inter – Sampdorija).

Možda će vas zanimati

S obzirom na novonastalu situaciju na Apeninima, rukovodstvo takmičenja poslalo je dopis italijanskoj Vladi da se mečevi naredne runde, koje su za sad takođe pod upitnikom, odigraju – pred praznim tribinama.

Novinska agencija ANSA navela je da je čelni čovjek takmičenja Paolo dal Pino obratio ministru sporta i zdravlja uz molbu da se utakmice 26. runde odigraju ''iza zatvorenih vrata'', što bi, prema njemu, bila bolja opcija od odgađanja.

Ovaj zahtjev rukovodstvo lige je podnijelo s obzirom da je raspored odigravanja mečeva u eliti u dobroj mjeri već ''pretumban'', kao i zbog činjenice da prvenstvo mora da bude završeno do 24. maja. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC