• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nani se preporučuje selektoru, otkriva tajnu Ronaldovog uspeha

Autor mondo.rs

Iskusno krilo želi da se vrati u reprezentaciju i brani titulu na Euru

 Nani-zeli-da-se-vrati-reprezentacija-Portugal-za-Euro-2020 Izvor: MN PRESS

Iskusni portugalski reprezentativac Nani, poznat i kao ljubitelj provoda, priznao je da je "radoznao" kada je u pitanju predstojeće Evropsko prvenstvo, na kome će njegov tim braniti titulu, a selektoru Fernandu Santošu je poručio da je spreman da se vrati i da bude deo tima.

Nani je bio deo tima koji je 2016. (neočekivano) osvojio Evropsko prvenstvo, ali nije igrao za reprezentaciju još od 2017. Nekadašnji prvotimac Mančester junajteda, Sportinga, Valensije i Fenerbahčea, trenutno je kapiten Orlanda u američkoj MLS ligi.

Možda će vas zanimati

"Biće ovo vrlo neizvestan Euro, nekoliko timova je jače, a Portugal je obnovio sastav novim igračima. Imamo jako snažan tim, što se videlo u skorašnjim utakmicama, tako da sam baš radoznao da vidim kako ćemo proći na Euru", rekao je Nani.


Ovaj krilni igrač može da nastupa na obe strane terena, bez obzira na dominantnu desnu nogu i veruje da sada, sa 33 godine može mnogo da pruži reprezentaciji, za koju je igrao 112 puta i postigao 24 gola.

Portugal se nalazi u "grupi smrti", odnosno Grupi F, sa svetskim prvakom Francuskom, kao i fudbalskom velesilom Nemačkom, ali i jednim kvalifikantom.

No, ako neko vidi problem u Nanijevim godinama, ništa slično se ne može ni pomisliti za Kristijana Ronalda. Najbolji igrač sveta sprema se da i sa 35 godina i kompletne sezone predvodi Portugalce na još jednom velikom takmičenju.

"Tajna Kristijanovog uspeha je njegov mentalitet, napor koji svakodnevno ulaže u trening. Sve je u tome kako treniraš, kako pripremaš svoje telo i um da budeš u svom najboljem izdanju. Ovo je razlog zašto daje toliko golova, zašto ovako igra i zašto je najbolji na svetu", rekao je Nani.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC