• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus – Inter pred publikom? Da, moguće je…

Autor mondo.ba

Bar tako se nada predsjednik Lombardije Atilio Fontana.

 Serija A korona virus Juventus inter moguće sa publikom Izvor: TULLIO M. PUGLIA/GETTY IMAGES EUROPE

Epidemija koronavirusa izazvala je brojne problem u Italiji, a zbog straha od širenja virusa otkazani su brojni događaji i sportske priredbe, među kojima su i fudbalski mečevi.

Prošlog vikenda odložena su četiri meča Serije A, a odlučeno je da se duel Intera i Ludogoreca večeras u Ligi Evrope igra bez publike, kao i mečevi narednog kola Serije A.

Možda će vas zanimati

 Među njima je i duel između Juventusa i Intera koji se igra u nedjelju, ali sa “Čizme” u četvrtak stižu informacije da bi se “Derbi Italije” ipak mogao igrati pred punim tribinama.

Tako nešto nagovijestio je predsjednik regije Lombardije Atilio Fontana u izjavi za italijanske medije izjavivši za radio Rai da je moguće da odluka o odigravanju mečeva iza zatvorenih vrata bude povučena.

“Posmatramo situraiju. Ja sam veoma miran i ne sumnjam da ćemo imati pozitivan ishod” rekao je Fontana, koji je u naknadnoj izjavi za RTL pojasnio da je ista stvar i sa školama i da se čeka subota, kada će se sve analizirati i donijeti odluka.

“Moramo da shvatimo da se širenje virusa usporava i da će možda biti zaustavljeno. Kada budemo imali pozitivne rezultate, naši savjetnici, stručnjaci i Institut zdravlja daju zeleno svjetlo moguće je da povučemo mjere koje su na snazi. Mi smo prvi koji želimo da ih skinemo jer sve ovo šteti ekonomiji i uznemirava naše građane”, rekao je Fontana.

Pitanje je da li će se njegove riječi obistiniti, jer u isto vrijeme stižu informacije o sve rigoroznijim mjerama koje bi mogle da budu provedene na mečevima koji su zakazani.

Tako se u italijanskim medijima pojavila još uvijek nepotvrđena informacija da će novinarima biti zabranjen ulaz na utakmicu između Parme i SPAL-a, a ovo bi mogao da bude slučaj i sa ostalim mečevima.

Bio bi to prvi put da novinari ne prisistvuju konferencijama prije i poslije utakmice i treninzima, a navodno će na stadionu moći da bude samo neophodno osoblje koje će realizovati prenose, dok bi se  zabrana mogla odnositi čak i na fotoreportere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC