• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević bez riječi o penalu: Bićemo bolji kad se vrate kreativci

Autor mondo.rs

Crno-bijeli savladali Radnički iz Niša, a Savo Milošević nije mogao da računa na nekoliko ofanzivaca.

 Superliga-25.-kolo-Partizan-Radnicki-Nis-1-0-Savo-milosevic-izjava-nakon-pobjede Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Fudbaleri Partizana su u ''dosadnom'' derbiju protiv Radničkog iz Niša uspjeli da upišu pobjedu i da izbore povratak na drugo mjesto na tabeli. Trener crno-bijelih ovog puta nije bio nezadovoljan.

Nakon pobjede svog tima, koja je došla u finišu meča, pogotkom sa bijele tačke, Savo Milošević je pričao o samoj utakmici, ali i o dešavanjima u klubu. Tako su se kroz razgovor provukle i teme poput Zorana Tošića, Sejdube Sume, kreativnosti Partizana...

Možda će vas zanimati

Ovoga puta, Savo Milošević nije bio nezadovoljan izdanjem svojih igrača. Možda je razlog tome bio što su igrali protiv prilično jakog protivnika, čiji realni kvaliteti nisu najbolje prikazani na tabeli.

''U najkraćem, najbitnija su tri boda. Moram da kažem da sam zadovoljan karakterom, iako je bilo igre koja ne zadovoljava. Igrali smo bez nekoliko najkreativnijih igrača i zato nismo imali veliki broj šansi'', istakao je trener Partizana.


Nekadašnji reprezentativac Srbije se zatim osvrnuo i na kadrovsku situaciju, odnosno govorio je o izostancima igrača koji su kreativni. Nedavno je tim napustio Zoran Tošić, Sejduba Suma je i povrijeđen i suspendovan, dok se Bibras Natho povrijedio.

''Vjerujem da će Suma za par dana biti u stroju. Vidjećemo kakvo je stanje sa Nathom. Danas se to odrazilo na našu igru, ali ćemo povratkom njih popraviti igru. Već sam pričao da nismo najbolje ušli u proljećni dio, sada imamo nove probleme, ali je važno da dobijamo utakmice'', zaključio je trener Partizana.

Šef stručnog štaba crno-bijelih nije želio da komentariše penal koji je njegovom timu donio pobjedu u meču protiv Radničkog. Kao što je isticao i ranije, on se neće baviti ovakvim odlukama sudija.

Ekipa Partizana, nakon pobjede nad Nišlijama,ima 55 osvojenih bodova iz 25 odigranih kola. Prvoplasirana Crvena zvezda je na 66, dok trećeplasirana Vojvodina ima 54 boda. Za mjesta koja vode u Evropu boriće se i TSC (47 bodova), Čukarički (46), a možda i Radnički sa 39 bodova. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC