• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Bolnica" u Humskoj: Natho i Suma van stroja i u Kupu

Autor mondo.rs

Trener Partizana Savo Milošević pred meč sa Spartakom ima većih kadrovskih problema i to najviše na sredini terena.

 FK Partizan Natho i Suma povrijeđeni Izvor: MN PRESS

Partizan je daleko od forme koja ga je krasila tokom jesenjeg dela sezone. Crno-beli su u subotu pobedili Radnički iz Niša, ali daleko teže nego što se očekivalo. "Parni valjak" je do tri boda stigao iz penala u finišu utakmice.

Pred Sava Miloševićem i njegovim izabranicima je već u utorak novi ispit – četvrtfinale Kupa Srbije protiv Spartaka iz Subotice. Meč je trebalo da se odigra 23. oktobra, ali je usled odlaganja kao slobodan termin izabran 10. mart.

Možda će vas zanimati

Meč sa "golubovima" dolazi u ne baš najboljem trenutku po crno-bele.

"Imamo određenih problema sa sitnim povredama igrača, pa ne mogu da vam, kažem koji sastav će izaći na teren sutra. Mislim, svejedno vam ne bih rekao, ali ono što moram da kažem je da će biti izmena u odnosu na meč protiv Radničkog", rekao je Milošević novinarima na konferenciji za medije.

Bibars Natho je protiv Radničkog napustio teren u prvom poluvremenu zbog povrede zadnje lože.

"Natho će danas na snimanje, posle ćemo konkretno znati o kakvoj je povredi reč. Zna se da nema rupture nikakve, u pitanju je distenzija mišića, pa ne bi trebalo da bude neke duže pauze, možda desetak dana.Kako je izgledalo u prvom momentu, čak su i dobre vesti", naglasio je strateg "parnog valjka".

Van terena ostaće i Sejduba Suma. Gvinejac je protiv Nišlija odradio suspenziju zbog kartona, a duel u Kupu će propustiti zbog povrede koju je dobio u derbiju.

"Suma je blizu oporavka, ali nećemo da rizikujemo. Kod njega postoje dva problema - nategnut mišić i rasekotinu koja nije uopšte mala".

Pod upitnikom je i Lazar Pavlović. Talentovani kreativac Partizana prethodnih dana muku je mučio sa visokom temperaturom. Takođe, povredu iz derbija sa Crvenom zvezdom vuče i Umar Sadik. Njih dvojica bi, prema rečima Miloševića, trebalo da se nađu u protokolu za Spartak.

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC