• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milivojević ozbijno smršao: Iza mene je jako težak period

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Reprezentativac Srbije je posle zdravstvenih problema ponovo na terenu.

 Luka Milivojević ozbijno smršao: Iza mene je jako težak period Izvor: Guliver/Getty images/Justin Setterfield, Justin Setterfield/Getty Images Europe

Luka Milivojević je posle kraće pauze ponovo na terenu. Reprezentativac Srbije vratio se u tim Kristal Palasa prethodnog vikenda nakon što je imao zdravstvenih problema.

Kako je sam otkrio, Milivojević je drastično smršao za manje od dve nedelje!

Možda će vas zanimati

Kapiten londonskih "orlova" je u razgovoru za "Saut London Pres" istakao svoje zdravstvene probleme sa kojima se borio.

"Bio sam bolestan prethodnih nekoliko nedelja. Izgubio sam 4,6 kilograma za 12 dana. Bio je to jako težak period za mene. Uspeo sam radeći u teretani da vratim deo kilaže, ali nije lako vratiti se na staru težinu. Najvažnije je da sam sad ponovo zdrav, potpuno spreman, treniram sa 100 odsto mogućnosti i srećan sam što sam se vratio na teren, da pomognem timu", otkrio je Milivojević.

On je propustio utakmicu protiv Njukasla, dok je protiv Brajtona sedeo na klupi. Tek je protiv Votforda odigrao poslednjih 20 minuta, a na sva tri meča Kristal Palas je slavio 1:0.

"Tri pobede u nizu i to bez primljenog gola - to je sjajna stvar. Svaki tim na svetu bi poželeo da može da ostvari takav skor, tako da smo u ovom momentu na svom vrhuncu. Mnogo smo srećni što smo već stigli do 39 bodova, to je veliko dostignuće za nas i već smo okrenuti narednoj utakmici. Ne bi bilo fer da pričam sada o nekim novim ciljevima, jer nam je pre početka sezone svima bio da završimo sezonu među prvih 10. Mislim da to možemo", kaže kapiten premijerligaša.

Proteklog vikenda, protiv Votforda, Milivojević i njegovi saigrači su potrčali u blaži sukob sa protivničkim igračima, zbog čestog fauliranja Vilfrida Zahe. Srbin kaže da je to normalno.

"Ne samo ja, već svako od nas želi da zaštiti svog saigrača. Nekada sam i ja u nevolji, ali uglavnom je to Vilfred, ali moramo takve stvari da radimo, da bismo ostali ujedinjeni i da bismo pomagali jedan drugom. Vilfred je jedan od naših najboljih igrača i stalno ga fauliraju, jer je takav tip igrača, ali mi smo tu da mu pomažemo", kaže srpski reprezentativac.

Njegovo zdravlje je sada sve bolje i to su zasigurno dobre vesti za Ljubišu Tumbakovića pred utakmicu protiv Norveške 26. marta, u okviru baraž turnira za plasman na EURO 2020.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC