• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prekidaju se Liga šampiona i Liga Evrope!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Kako stvari stoje, ovo će biti odluka UEFA.

 UEFA-otkazala-Liga-sampiona-i-Liga-Evrope-korona-virus-pandemija Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths, LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

I dalje se čeka odluka UEFA, ali kako stvari stoje, jasno je šta će biti odlučeno.

Liga šampiona i Liga Evrope se prekidaju!

Možda će vas zanimati

Kako javlja španska "Marka", to je epilog sastanaka koje je vodio vrh evropske kuće fudbala i u četvrtak je odlučeno da se dva kontinentalna klupska takmičenja obustave do daljnjeg!

UEFA se još uvek nije oglasila ovim povodom, ali je "Marka" jasno stavila do znanja da je samo pitanje trenutka kada će to biti učinjeno i kada će dva kontinentalna takmičenja biti stavljena "na pauzu".

Isti list je prvi objavio informaciju da se čeka potvrda UEFA da će Liga šampiona i Liga Evrope biti otkazane, kao što je već bio slučaj sa nekolicinom takmičenja širom kontinenta, uključujući i Primeru, Seriju A i druga takmičenja.

Oni su naveli da bi to značilo da se otkazuju preostali mečevi osmine finala Lige šampiona (četiri meča planirana za naredni utorak i sredu), ali i prvi mečevi osmine finala Lige Evrope, koji su zakazani za danas (četvrtak 12. mart).

Još ranije u srijedu su već bila otkazana dva susreta, u špansko-italijanskim okršajima, između Intera i Hetafea i Sevilje i Rome, a "Marka" u zasebnoj analizi se pita i šta će biti sa EURO 2020.

To takmičenje je, objektivno gledano, pred najvećim udarom, jer je planirano da bude održano u 12 gradova širom Evrope, od Dablina i Glazgova, do Sankt Peterburga i Bakua.

Sve ovo ostavlja mnogo pitanja otvorenim - kako i kada će mečevi biti nadoknađeni u gustom kalendaru, hoće li se igrati plej-of turniri za plasman na EURO krajem marta, kao i hoće li i kada biti održano prvenstvo Starog kontinenta čiji je početak zakazan za 12. jun.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC