• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sautempton bi da se igra, Norič trošio vreme, Mančester siti uskočio

Autor mondo.rs

Nije u pitanju fudbal, igraju Iks-Oks

 Premijer-liga-30.-kolo-Sautempton-Noric-Mancester-siti-tviter-profil-iks-oks Izvor: Getty images/Michael Regan, MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE

Već smo vam pričali kako se zabavljaju u Votfordu. Virtuelno su osvojili bod protiv Lestera, u meču koji se odigrao, ali samo na Football Manageru.

Možda će vas zanimati

Dosadno je i ostalim klubovima Premijer lige, pošto se fudbal neće igrati još neko vreme. Tako su u Sautemptonu razmišljali da Norič izazovu na drugačiju igricu.

Oni su ''Kanarincima'', protiv kojih je trebalo da odigraju meč 30. kola, predložili da igraju iks-oks. Sve su pripremili, tabla je nacrtana, prvi potez povučen, ali...


Norič se grčevito bori za opstanak i očigledno im nije bilo do igre. Minuti su prolazili, reakcija je izostala, pa su u Sautemptonu ostali razočarani jer se njihov plan nije desio.

Ipak, u poslednjem trenutku su našli rešenje. umesto Noriča, u igru je ušao Mančester siti. Kontroverzna izmena i još teži protivnik za marketing tim ''Svetaca''.


Meč je odigran po propisima, ali u njemu nije bilo pobednika. Mančester siti nije uspeo da osvoji sva tri boda na ovom gostovanju, ali to neće uticati na njihov plasman na tabeli u Premijer ligi.

Zanimljiv niz tvitova Sautemptona i Mančester sitija nije prošao neprimećeno. Tako su na ovakav razvoj situacije reagovali i iz Bajer Leverkuzena. Njihov tviter profil je jedan od najzanimljivih na ovoj društvenoj mreži, a čestitali su timovima na sjajnoj igri.


Engleska Premijer liga se neće igrati do početka aprila, pa se mogu očekivati nove ''igrice'' na zvaničnim klupskim profilima. Jedva čekamo da vidimo šta će nam ekipe pripremiti za naredni vikend i sledeće kolo.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC