• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doktor ''zmajeva'': Svi reprezentativci su dobro, redovno pratimo stanje

Autor mondo.ba

''Sve informacije dijelimo na našoj viber grupi, tako da su svi upućeni i znaju šta se dešava'', prenio je sajt Fudbalskog saveza BiH riječi Reufa Karabega

 Doktor reprezentacija BiH svi igrači su dobro pratimo stanje Izvor: Anadolija/Haris Badžić

Pandemija koronavirusa otkazala je ili odgodila mnoštvo sportskih događaja, a ogroman broj sportista širom planete nalazi se u kućnoj samoizolaciji.

Ranije tokom dana saopštenjem se oglasio Košarkaški savez BiH, koji je objavio da su svi reprezentativci, kao i članovi stručnog štaba, dobrog zdrastvenog stanja, a ovog popodneva smo iste informacije u vezi sa fudbalskom reprezentacijom BiH dobili od Reufa Karabega, koji se nalazi na čelu medicinskog tima ''zmajeva''.

Možda će vas zanimati

''Pored personalne komunikacije pratimo i medije, posebno one u kritičnim zemljama i možemo potvrditi da su svi naši reprezentativci dobro.

Važno je naglasiti da su se i sami javljali i tražili više informacija o načinu zaštite, ponašanju, preventivi itd. I danas sam imao kontakte sa Pjanićem a posebno sa Zukanovićem koji se, bez obzira na to što se osjeća dobro, nalazi u samoizolaciji. On je ranije stigao iz Italije u BiH i javio se nadležnom domu zdravlja.

Ranije smo već razgovarali sa Lulićem, Kolašincem, Džekom, znamo da su Krunić i Begović dobro i da ostali nemaju zdravstvenih problema. 

Nadamo se i želimo da tako ostane. Sve informacije dijelimo na našoj viber grupi, tako da su svi upućeni i znaju šta se dešava.

Činimo sve da ih ohrabrimo i skrenemo pažnju da se pridržavaju svih uputa, mada su naši igrači disciplinovani i svjesni opasnosti od širenja koronavirusa'', navedeno je u Karabegovoj izjavi koju je prenio zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH.

Podsjetimo, sva fudbalska takmičenja u BiH su zbog pandemije koronavirusa odgođena do daljnjeg.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC