• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako imate kartu za EURO 2020, a ne možete na EURO2020+1, UEFA ima rešenje

Autor mondo.rs

Evropska kuća fudbala spremna da refundira troškove.

 UEFA-saopstenje-o-kartama-za-Evropsko-prvenstvo-EURO-2020-povracaj-novca Izvor: Guliver/Getty images/Dan Istitene, Dan Istitene/Getty Images Europe

Fudbalski svet ovih dana stoji u mestu. Sastanci, telefonske sednice, dogovori na najvišim nivoima i ostalo događaji sličnog tipa su jedina dešavanja.

Na njima se odlučuje o budućnosti evropskog fudbala, o modelima po kojima će se završiti fudbalske sezone u Evropi. A kako će to uticati na reprezentacije? Tek ćemo videti.

Možda će vas zanimati

Evropsko prvenstvo je sa 2020. godine prebačeno na 2021. godinu, baraži su sa marta pomereni na neki od letnjih meseci, kada se steknu uslovi za njih. UEFA sada ima važnu poruku i za sve fudbalske navijače.


Prenosimo u celosti saopštenje koje je Evropska kuća fudbala prosledila svojim članicama, a koje je između ostalog osvanulo i na sajtu FSS.

Poštovani navijači,

Kako je i objavljeno, UEFA EURO 2020 je odložen zbog rizika koji stvara pandemija koronavirusa. Iako smo razočarani ovom vešću kao i mnogi od vas, doneli smo ovakvu odluku da bismo zaštitili zdravlje svih u fudbalu. UEFA EURO 2020 je trebalo da se odigra u 12 gradova Evrope od 12. juna do 12. jula 2020.

Odigravanje turnira ove godine bi hiljade navijača dovelo u rizik od zaraze, kao i nepotrebno opteretilo državne javne službe država uključenih u organizaciju utakmica. Novi datumi koji su predloženi su 11. juni do 11. jula 2021. godine, a to bi trebalo da pomogne završetku svih nacionalnih takmičenja ove sezone, koja su trenutno na pauzi zbog situacije koju je izazvao virus COVID-19.

UEFA želi da kupci ulaznica, kao i ostali klijenti paketa usluga znaju da će im, ako ne budu mogli da prisustvuju turniru 2021. godine, nominalna vrednost ulaznica i paketa biti u potpunosti refundirana. U toku narednih mesec dana, dalje informacije o postupku refundacije će biti javljene postojećim kupcima ulaznica putem elektronske pošte i na veb stranici euro2020.com/tickets.

U međuvremenu, sva naša takmičenja i utakmice (uključujući i prijateljske utakmice) za klubove i nacionalne reprezentacije (žene i muškarci) su obustavljena do daljeg.

Baraži za UEFA EURO 2020 i međunarodne prijateljske utakmice, prvobitno zakazane za kraj marta, igraće se u terminu predviđenom za međunarodne susrete početkom juna, a u zavisnosti od situacije.

Nastavićemo da vam dostavljamo najnovije informacije na našoj veb stranici UEFA.com, i pokušati da odgovorimo na vaša pitanja, čim relevantne informacije budu dostupne. Za sve važne informacije, možete očekivati da ćemo vas kontaktirati putem elektronske pošte.

A da biste se zabavili tokom ove nepredviđene pauze od fudbala, ceo program arhiva i novi sadržaj biće na UEFA.tv.

Vodite računa o sebi, Vaš UEFA tim.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC