• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neša Petrović u domu Radomira Antića: Mala Ivana, pas Luton, fudbal, fudbal

Autor mondo.rs

Uz kadrove njegovog vjernog asistenta Vanje Stankovića i tada aktuelnog Top 10 hita Arabic house scene u pozadini, Arash - Tempation (feat. Rebecca), Neša je detaljno opisao susret sa Radomirom Antićem u prestonici Španije...

 Radomir-Antic-VIDEO-intervju-u-Madridu-2005.-autor-Nesa-Petrovic-kamera-Vanja-Stankovic Izvor: MONDO Screenshot

"Utorak, 6. septembar 2005.

Tamni mercedes zaustavio se ispred hotela "Trip Menfis" u Madridu. Za volanom sjedi čovjek koji je u istoriju španskog fudbala ušao osvajanjem "duple krune" sa Atletiko Madridom.

Možda će vas zanimati

U konkurenciji dva giganta, Barselone i Reala, taj podvig je bio ravan senzaciji", pripovijedao je iz "offa" glas, koji se za ovih 15 godina manje promijenio od stasa našeg kolumniste Nebojše Petrovića.

Uz kadrove njegovog vjernog asistenta Vanje Stankovića i tada aktuelnog Top 10 hita Arabic house scene u pozadini, Arash - Tempation (feat. Rebecca), Neša je detaljno opisao susret sa Radomirom Antićem u prestonici Španije...

Izvor: MONDO Screenshot


...nastavljen u njegovom domu, gdje su gosti iz Beograda imali čast i zadovoljstvo da zabilježe pola časa montiranog materijala za jedan od najvažnijih intervjua koje je legendarni trener za života dao srpskim medijima.

Mnogi Antarini odgovori i danas, deceniju i po kasnije, a dan nakon njegovog odlaska sa svjetske fudbalske scene, aktuelni su i vrijedni pažnje, pa vam predlažemo da poslušate ovaj razgovor o fudbalu i ne samo fudbalu.

Izvor: MONDO Screenshot

Upoznaćete Antićevu suprugu i podršku u uspješnim i neuspješnim fazama karijere, Veru, nasmijanu unuku i kćerkicu Nikole Lončara - Ivanu, ali i Lutona - dresiranog buldoga, koji je redovno čekao goste na kapiji njihove kuće u Madridu podsjećajući ih da je "Radi" postao trenerska legenda u Španiji, a da je prije toga bio igračka legenda engleskog Lutona...

...svjetske prestonice ove popularne rase pasa.

Pogledajte, vrijedi svaki minut.

Počivajte u miru, Mister.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Odlazak Radomira Antića

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC