• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FS RS i Borac iz Banjaluke se oprostili od Antića: Otišao je naš prijatelj

Autor mondo.ba

Povodom smrti proslavljenog srpskog fudbalera i trenera Radomira Antića, Fudbalski savez Republike Srpske je poslao telegram saučešća porodici, te izrazio duboko žaljenje zbog odlaska "velikog čovjeka i odanog prijatelja".

 FS RS o smrti Radomir Antić: Otišao je veliki prijatelj i ambasador fudbala Srpske Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Fudbalski savez Republike Srpske na zvaničnom sajtu se oglasio saopštenjem povodom smrti legendarnog trenera Radomira Antića.

"S tugom, bolom i nevjericom primili smo vijest iz Španije da nas je zauvijek napustio Radomir Antić, trener koji je ostavio izuzetno dubok trag u srpskom, ali i svjetskom fudbalu. Otišao je stručnjak koji će ostati upamćen kao jedinstven primjer u svijetu koji je trenirao tri najveća španska kluba.

Možda će vas zanimati

Fudbalski savez Republike Srpske ponosan je na činjenicu da su životni korijeni Radomira Antića u Republici Srpskoj, a nabrojeno puta slavni trener je pokazao pripadnost i poštovanje prema fudbalu, Savezu i samoj Republici Srpskoj predavanjima na seminarima, željom da reprezentacija Srbije gostuje u Banjaluci, ali i kontaktima, savjetima i bratskim odnosom, konstantnom nesebičnom pomoći koju nam je pružao.

Otišao je naš veliki prijatelj i to je nenadoknadiv gubitak, kako za porodicu, tako Republiku Srpsku i Srbiju, tako i cijeli fudbalski svijet.

Radomira Antića ćemo pamtiti kao dobrog čovjeka i slavnog trenera po velikim djelima o kojem će svjetska fudbalska javnost tek da govori u budućnosti.

Ponosni smo što smo imali takvog prijatelja kao što je bio Radomir Antić", navedeno je u saopštenju FS RS.

Radomir Antić, koji je preminuo u ponedjeljak, 6. aprila u Španiji u 72. godini, u 2010. godine odlikovan je priznanjem "Ambasador fudbala Republike Srpske".

"LEGENDO SRPSKOG FUDBALA, POČIVAJ U MIRU"

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Od velikog stručnjaka se oprostio i Fudbalski klub Borac iz Banjaluke

"Borac se oprašta od velike legende srpskog fubala, Radomira Antića! ⁣Proslavljeni trener i igrač preminuo je u 72-oj godini života.⁣ Antić je tokom karijere vodio Barselonu, Atletiko Madrid i Real Madrid, a bio je i selektor Srbije od 2008. do 2010. godine, kada je ovu reprezentaciju odveo na Svjetsko prvenstvo. Proslavljeni trener je najveće uspjehe ostvario sa Atletikom, kada je u sezoni 1995/96. osvojio duplu krunu u Španiji. ⁣Kao igrač nastupao je za Slobodu iz Užica, Partizan, Fenerbahče, Saragosu i Luton.⁣
Legendo srpskog fudbala, počivaj u miru", saopštio je banjalučki klub.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Suc

Sigurno je od korone umro. Nema šta drugo. Jedino to postoji.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC