• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro ponovo u Italiji: Juve i Inter pozvali strane igrače da se vrate

Autor mondo.ba, agencije

Italijanski velikani i rivali za Skudeto zvali su svoje inostrane igrače da se vrate na "Čizmu"

 Juventus Inter igrači se vraćaju u Italiju Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Nesporedno nakon što je u italijanskim medijima objavljena informacija da bi italijanski klubovi sa trenažnim procesom mogli da nastave četvrtog maja, stiže i nova koja u dobroj mjeri ide u prilog tim navodima.

Juventus i Inter su, naime, pozvali igrače, kojima su dozvolili da tokom pandemije novog korona virusa odu u inostranstvo, da se vrate u Italiju kako bi bili spremni za početak treninga.

Možda će vas zanimati

Inter je već uputio poziv fudbalerima da se vrate do 13. aprila, kako bi, nakon obavezne samoizolacije od 14 dana, bili spremni za početak treninga.

Italijanski mediji navode da su se Kristijan Eriksen i Ešli Jang već vratili u Milano, dok se očekuje da to uskoro učine i ostali prvotimci Intera.

U Juventusu je situacija dosta drugačija jer je klub imao trojicu igrača koji su oboljeli od COVID-19. Riječ je o Paulu Dibali, Blezu Matuidiju i Danijeleu Ruganiju, koji su i dalje u karantinu nakon što su bili pozitivni na korona virus, pa se ne zna kada će biti spremni za nastavak trenažnog procesa.

Među mnogobrojnim zvijezdama koje su napustile Torino su i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, zatim Kristijano Ronaldo, Gonzalo Iguain, Daglas Kosta... Svi oni trebalo bi da budu u Torinu nakon Uskrsa, koji je 12. aprila.

Takmičenje u Seriji A prekinuto je 9. marta zbog širenja korona virusa. Nakon 26 odigranih kola Juventus je lider sa 63 boda, jednim više od prvog pratioca Lacija.

Italija je jedna od najpogođenijih zemalja svijeta pandemijom koronavirusa sa više od 135.000 zaraženih i 17.127 preminulih ljudi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC