• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pljuješ Zvezdu, umesto da budeš srećan": Rodić odgovorio Van La Pari!

Autori mondo.rs Autori mozzart sport

Beka crveno-belih veoma naljutio Holanđaninov "oproštaj" od kluba.

 "[Pljuješ] Zvezdu, umesto da budeš srećan": Rodić odgovorio Van La Pari! Izvor: MN PRESS

Radživ Van La Para došao je prošlog leta u Zvezdu, bio potpuni promašaj i ove nedelje se rastao sa crveno-belima.

Holanđanin koji je stigao među crveno-bele iz Čempionšipa napisao je na Instagramu samo jednu rečenicu: "Ostavi iza sebe loše iskustvo, ali nauči lekciju".

Na taj način, ofanzivac koji je po minutu zaradio 487 minuta, a pritom igrao jako loše, zatvorio je za sobom vrata donjim delom leđa i uz to veoma naljutio pojedine saigrače.

Možda će vas zanimati

Milan Rodić, dugogodišnji defanzivac Zvezde i jedan od lidera ekipe, obratio se portalu Mozzart sport i otkrio da nije mogao da oćuti Holanđaninu.

"Znate i sami da se vrlo retko oglašavam u medijima i da najviše volim da pričam na terenu. Ali ovoga puta sam osetio potrebu da kažem par rečenica, i da se obratim zvezdaškoj javnosti. Kao jedan od iskusnijih igrača, sa dugim stažom na Marakani, ne mogu da oćutim na reakciju bivšeg saigrača Radživa van la Pare. On možda, i ponavljam možda, ima igračkih kvaliteta. Međutim, uzimajući u obzir njegovo nezalaganje, i to u klubu sa oreolom bivšeg evropskog i svetskog šampiona, bolje nije mogao da prođe", rekao je Rodić.

Izvor: Mondo/Goran Sivački

Levi bek je dodao i da su crveno-beli profitirali onda kada je La Para prestao da bude u kombinaciji za prvi tim.

"Iz njegovog 'lošeg iskustva' mu hvala što smo dobili Željka Gavrića, momka koji ima sve preduslove da napravi ozbiljnu karijeru. Mi stariji bićemo tu da mu u tome pomognemo da u tome uspe", rekao je on.

Van La Para je ove sezone pet puta nastupio u crveno-belom u Ligi šampiona, a po svemu sudeći nije zadovoljio ni na terenu, ni u svlačionici.

"Iz njegove naučene lekcije mi ćemo da izvučemo mnogo više pouka nego on. Mi smo ti koji su ginuli, borili se iza ove tri godine napravili nezabeležene rezultate. On je morao da bude srećan što je deo naše svlačionice. Umesto toga on je izabrao da piše poruke po Instagramu... Da pričama o lošem iskustvu i naučenoj lekciji pljuje po klubu, Misteru i bivšem treneru Milojeviću, Džajiću, Terziću, Mrkeli i Mijailoviću".

Izvor: Guliver/Srdjan Stevanovic/Getty Images

Rodić je za kraj imao direktnu poruku za Holanđanina.

"Želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri. Želim mu da mu novi klub ponovo ima trofeje prvaka Evrope i sveta. Mada nešto nisam siguran da će uspeti u tome. Tek će onda da shvati gde je bio u kakvu je privilegiju imao".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC