• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemanja Matić ustao protiv legendi Junajteda: Zašto to pričate?

Autor mondo.rs

Ovakvog Nemanju nismo očekivali.

 Mancester-junajted-Nemanja-Matic-komentari-strucni-konsultant-Geri-Nevil-Roj-Kin-Pol-Skols Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Boterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Na početku sezone su se navijači Mančester junajteda, bez ikakvog razloga, obrušili na srpskog vezistu. Pisalo se kako je spor, kako ne može više da igra u Premijer ligi i selili su ga u druge klubove, čak i u druga prvenstva.

Interesovanja je bilo, ali je Matić nekako ostao. Postepeno je preuzimao sve bitniju ulogu u timu, pa je danas jedan od važnijih igrača u ekipi Ole Gunar Solskjera. Bez njega je teško zamisliti tim, prije svega jer mu daje sigurnost na sredini terena.

Možda će vas zanimati

Da se Matić ponaša kapitenski, kao predvodnik i lider tima, često se može vidjeti na terenu. Sada je dao i jednu izjavu za engleske medije koja pokazuje da srpski vezista ne želi da ćuti kada je njegov tim na udaru.

Nekoliko bivših igrača Mančester junajteda, pre svih Geri Nevil, Roj Kin i Pol Skols, napravili su zavidne karijere na televiziji. Oni rade kao stručni konsultanti i često imaju kontroverzna mišljenja o Premijer ligi.

Pol Pogba je često na udaru Roja Kina, dok je Geri Nevil već nekoliko puta isticao kolika je Aleksis Sančez greška Mančester junajteda. Takvi komentari se ne sviđaju Matiću i on upravo od bivših igrača očekuje podršku za Junajted.

''Ako je njihov posao da odu na televiziju, onda im je posao da tamo pričaju nešto. Ponekad govore istinu, ali nekada bez razloga kritikuju mlade igrače, što po mom mišljenju, nema nikakvog smisla'', ističe Srbin.

Matić je u Engleskoj već nosio dres Čelsija, a tokom karijere je igrao i u Portugalu, Slovačkoj, kao i za oba beogradska vječita rivala, u svojim juniorskim danima. On smatra da je mladim igračima potrebnija podrška.

''Posebno mi smeta kada komentari stižu od strane bivših igrača Mančester junajteda. Nije dobro kada loše komentarišete igrače kluba u kom ste igrali 10, 15 ili 25 godina. Ako možete, treba da pomognete tim igračima. Ali, oni su vjerovatno dobili novac za taj posao'', rekao je Matić, a to bi moglo da izazove veliku buru na Ostrvu.

Nemanja Matić je istakao da se on sigurno neće naći u ulozi stručnog konsultanta kada završi karijeru. Očekuje se da bar neki od bivših igrača kluba sa Old Traforda odgovori na ove komentare momka iz Vrela.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC