• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dejan Stanković: Teško je iz dnevne sobe misliti o Ligi šampiona...

Autor Milutin Vujičić

Trener crveno-belih ističe da je nedavno gledao utakmicu Zvezde i Liverpula iz grupne faze Lige šampiona (2018. godina), a da se nada da će i njegova generacija fudbalera tako nešto ponoviti.

 Dejan Stanković: Teško je iz dnevne sobe misliti o Ligi šampiona... Izvor: MN PRESS

Fudbalsko prvenstvo Srbije prekinuto je pre više od mesec dana, i dalje nema zvaničnog datuma kada će se nastaviti, dok se sve glasnije priča o prilagođavanju "kompaktnijeg" formata takmičenja kako bi sezona mogla da se završi na vreme.

Tim povodom na "Zvezda TV" gostovao je i trener crveno-belih Dejan Stanković koji je kazao da se ipak za sve čeka još UEFA, a da će ostali njih pratiti.

Možda će vas zanimati

"Mi ćemo se tome adaptirati. Znamo šta ćemo i kako ćemo, ali da dobijemo zeleno svetlo od UEFA", kazao je Stanković i kazao da se on lično neće "sakriti iza bilo kakvog izgovora".

Crvena zvezda je pri prekidu Superlige bila lider šampionata sa 11 bodova ispred Partizana, a baš ovih dana, prema ranijem planu i programu takmičenja, trebalo je da gledamo 163. "večiti" derbi koji je odložen do ko zna kada...

"Mnogo je teško iz dnevne sobe razmišljati o Ligi šampiona. Najiskrenije vam kažem", rekao je Dejan Stanković koji je od decembra trener Crvene zvezde.

"Nismo ni naše prvenstvo završili, ali nikada neću tražiti izgovore. Mi uvek napadamo sve što je na našem putu. I ja tako razmišljam. To je naravno ulazak u Ligu šampiona ili Lige Evrope, osvajanje titule i kupa, šta god budemo mogli da uzmemo - borićemo se do kraja".

Stanković je još jednom istakao svoju oduševljenost igračima crveno-belih, za koje ima samo reči hvale, a kaže da se prethodno u medijima i previše pričalo o njemu. 

"Ponosan sam na svoje igrače koji su uradili veliku stvar, uspeo sam da ih upoznam kao ljude, nekada će ti više pomoći ljudski kvalitet, a ne igrački. Znam čime raspolažu. Ovo je momenat gde svako treba da uradi nešto više ako to može. Svaka čast na svemu što rade!", rekao je Stanković.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

S obzirom na to da "Zvezda TV" svakog dana reprizira istorijske utakmice Crvene zvezde, Stanković je upitan koje je gledao. Kratko i jasno - gotovo sve!

"Liverpul… Istorijska utakmica. Da li tako nešto možemo da ponovimo? Videćemo. Video sam da je bila i ona protiv Kajzerslauterna, vidi se da je stara i po snimku, a to je bila moja prekretnica. Veliki napredak, sećanje, posle toga sam gledao moj poslednji derbi 4:0. Lepa sećanja, prođe te jeza pozitivna, vidiš koliki je klub Zvezda i koliko je iznad svega", naveo je trener Zvezde.

Za kraj je poručio navijačima da se strpe i sačekaju da se fudbal vrati, a istakao je da se nada da će na kraju ipak biti sa publikom. Takođe, poslao je svima i čestitku za Uskrs.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC