• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Mesi je unikat, Kristijano nije njegov nivo'' - Bekame, otkud tako oštro?

Autor mondo.rs

Nekadašnji engleski fudbaler napravio jasnu razliku između dvojice najboljih fudbalera na svetu.

 Dejvid Bekam ''Mesi je unikat, Kristijano nije njegov nivo'' - Bekame, otkud tako oštro? Izvor: Getty images/Clive Rose, Clive Rose/Getty Images Europe

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Real Madrida, timova za koje je tokom kariejre igrao i Kristijano Ronaldo, očigledno više ceni fudbalske kvalitete njegovog najvećeg rivala, Lionela Mesija.

To se može zaključiti iz poslednje izjave koju je dao Dejvid Bekam, bivši fudbaler, a sada vlasnik tima koji treba da počne takmičenje u MLS ligi. Pa, otkud takvo mišljenje?

Možda će vas zanimati

Nekadašnje desno krilo, čovek sa jednim od najboljih centaršuteva svih vremena, zna da su Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi daleko ispred konkurencije. Nema dilemu da su to dvojica najboljih u ovom trenutku, ali...

Izjava za argentinsku televiziju Telam govori da je Bekam fan Argentinca. Njih dvojica su odmerili snage u Ligi šampiona, kada je Mesi predvodio Barselonu, a Dejvid bio na zalasku karijere u dresu PSŽ-a.

''Mesi je jedinstven igrač i nema niko ko je u njegovom rangu. On i Kristijano Ronaldo, koji nije njegov nivo, daleko su ispred svih ostalih fudbalera'', izjavio je Dejvid Bekam.

Englez se prisetio i duela koje je vodio protiv Barseloninog čarobnjaka u sezoni 2012/13, a zanimljivo je da su mu nakon tog meča neke stvari postale jasnije.

''Imali smo prednost, ali je on ušao i Barselona je postigla gol. Uživao sam u igri, moj tim je bio dobar. Ponosan sam što nismo izgubili od njih'', rekao je on.

Barselona je tada prošla zbog gola u gostima (2:2 u Parizu, 1:1 u Barseloni), a Bekam je otkrio i da je na tim mečevima shvatio da je njegova karijera na zalasku.

Mnogi navijači na društvenim mrežama koji su se bavili temom Bekam - Mesi - Kristijano Ronaldo, ovu izjavu Bekama shvataju na zanimljiv način. Naime, oni misle da vlasnik Intera iz Majamija pokušava preko medija da ubedi omalenog Argentinca da se na kraju karijere oproba u MLS ligi i njegovom timu koji još uvek nije odigrao nijedan zvaničan meč.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC