• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi put na Old Trafordu? PSŽ šalje Di Mariju kao deo ponude za Pogbu

Autor mondo.rs

Francuzi došli na ideju da Junajtedu ponude igrače, a ne novac.

 Trampa-PSZ-i-Mancester-junajted-Pol-Pogba-Anhel-Di-Marija-Julijan-Draksler Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Šta raditi sa Polom Pogbom? Kvalitetan je, u to nema sumnje, ali... Muči se Mančester juanjted sa njegovim teperamentom, sa njegovim povredama, sa njegovim agentom...

Priliku da ga odvedu iz Mančestera pokušali su da iskoriste Juventus i Real Madrid, a sada i PSŽ. Znaju Parižani kako da stignu do standardnog reprezentativca Francuske.

Možda će vas zanimati

Trampom! Spremni su da ponude dvojicu igrača ''Crvenim đavolima'', a da u suprotnom pravcu krene Pol Pogba. Ukoliko bi se ovaj dogovor stvarno desio, Anhel Di Marija bi se vratio u klub čiji je dres već nosio.


Iskusni Argentinac je bio deo Mančester junajteda u sezoni 2014/15. Stigao je iz Real Madrida, ali se nakon samo godinu dana preselio u Pariz, gde i danas igra. Zajedno sa njim, put Engleske bi krenuo i Julijan Draksler, za kog je interesovanje pokazivala Herta, a koji je u planovima i Borusije iz Dortmunda.

Pol Pogba je zbog povrede članka veći deo sezone van terena, a upisao je samo devet nastupa za prvi tim Junajteda. Nemanja Matić, Fred, Skot MekTominej i Bruno Fernandeš su popunili mesta u veznom redu, pa bi Ole Gunar Solskjer stvarno mogao ''da se reši'' Rajolinog klijenta.

Anhel Di Marija je jedinu sezonu u Mančester junajtedu počeo dobro, ali se kasnije mučio sa formom, što nije naišlo na odobravanje navijača. Sa njima je u sukobu bio i tokom dvomeča koji su PSŽ i engleski tim igrali u Ligi šampiona, pa ostaje nepoznato kako bi bio prihvaćen ako bi se vratio u klub.

Možda će vas zanimati



Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC