• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Degenek otkrio: Zbog Zvezde sam odbio 10 miliona evra

Autori mondo.rs Autori Sportski žurnal

Fudbaler crveno-belih ispričao da je prošlog leta imao na stolu fantastičnu ponudu iz Kine, ali je ipak odlučio da se vrati u Beograd

 Milos-Degenek-odbio-ugovor-10-miliona-evra-i-vratio-se-u-Crvena-zvezda Izvor: MN PRESS

Miloš Degenek ispred (pre)bogate ponude izabrao je Crvenu zvezdu.

Defanzivac crveno-belih otkrio je u intervjuu za "Sportski žurnal" da je prošlog leta na stolu imao fantastičnu ponudu iz Kine, ali da je ipak rešio da se vrati u redove šampiona Srbije.

Možda će vas zanimati

Degenek nije imenovao klub koji mu je nudio ugovor na tri i po godine, sa platom od 3,2 miliona evra po sezoni, samo je otkrio da je iz Kine.


"Postigao sam dosta u fudbalu, ali nema zadovoljavanja. Imam još mnogo ambicija i ciljeva, želim da ostvarim lepe stvari i kao sportista i kao porodičan čovek. Preponosan sam i presrećan da sam imao hrabrost i mogućnost da odbijem 3,2 miliona evra godišnje u Kini, da bih se vratio u Zvezdu", ispričao je Degenek.

Ta ponuda stigla je kada je nosio dres Al Hilala, u vreme kada je zbog promene trenera izgubio mesto u timu i već se naslućivalo da će promeniti sredinu.

Nije bila jedina, ali jeste bila unosna.

"Nalazio sam se na pripremama u Austriji, bio u sobi sa Đovinkom kad je na stolu bio troipogodišnji ugovor u Kini, sa 3,2, miliona po sezoni. To je prihod od 10 miliona evra, novac koji ne rešava samo moj život, nego buduće dece, pa i njihove dece", naveo je Degenek.

Ipak, on je odlučio da je ne prihvati.

"Retko ko bi odbio takvu ponudu, znam da se pojedincima činilo da nisam pametan. Prelomio sam da se vratim u Zvezdu, jer mi je šest meseci bilo prelepo, ostalo je stvari koje nisam dovršio. Opet sam tu, ali kao da mi Bog ne dozvoljava da završim prvenstvo na pravi način. Prošle godine sam stigao na proslavu titule kao fudbaler Al Hilala, sada ova muka sa korona virusom... Nadam se da će sve ubrzo da se unormali. Presudila je velika želja da se vratim kući, budem sa najmilijima. Srećan sam što je tako i ne žalim za bilo čim. Ponovo smo došli do Lige šampiona, prvi smo u ligi...", ispričao je fudbaler Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC