• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pola Evrope ga hoće, ali Liverpulu ne treba: Šta bi vam on igrao?

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Naredno ljeto bi moglo da bude ključno u karijeri napadača.

 Transferi-RedBul-Lajpcig-Liverpul-Bajern-Minhen-Timo-Verner-Ditmar-Haman Izvor: Guliver, Julian Finney/Getty Images Europe

Dugo se Timo Verner najavljuje kao novi igrač Bajern Minhena, ali daleko od toga da je taj posao završen. Nije to riješeno, barem ne još, a postoji i niz drugih timova koji ga žele.

Nekoliko timova Premijer lige, među kojima su Mančester siti, Čelsi i Liverpul, povezivali su se prethodnih mjeseci sa napadačem ekipe iz Lajpciga.

Možda će vas zanimati

Ako pitate Ditmara Hamana, Nijemca koji je nosio dres Liverpula, snažni napadač nije potreban klubu sa Enfilda. Zapravo, on uopšte ne zna šta bi golgeter radio u Klopovom sistemu.

''Nisam siguran kako bi se uklopio. Čitao sam da ne želi u Bajern, da poštuje Klopa i Liverpul, ali oni već imaju najbolji napadački trio na svijetu. Verner će biti manje efikasan ako ne bude imao prostora u timu i na terenu'', rekao je Haman.

Nekadašnji njemački reprezentativac je nosio dres Liverpula u periodu od čak sedam godina. Prije toga je igrao i za Bajern iz Minhena, a sa oba kluba je osvajao trofeje i na domaćoj i na međunarodnoj sceni.

''Lajpcig voli da igra na kontre, imaju mnogo prostora i to Verneru daje šansu da postigne mnogo golova. Na Firminovoj poziciji je potreban igrač poput Šeringema, neko ko povezuje stvari. Postoje igrači koji bi mogli da im pomognu mnogo više'', ističe Nijemac.

Timo Verner (24) je karijeru počeo u Štutgartu, a već četiri godine nosi dres Lajpciga. On je za reprezentaciju upisao 29 nastupa i gotovo sigurno će u narednom periodu pojačati neki veliki klub.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC