• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ako hoćete da zadržite Džeka, isključite mobilne"

Autor Jovan Terzić

Interesantan savjet nekadašnjeg napadača Aston Vile.

 Dzek-Grilis-Aston-Vila-Mancester-junajted Izvor: Guliver/Getty Images/Richard Heathcote

Vezista Aston Vile, Džek Griliš, nalazi se na meti Mančester junajteda, ali nekadašnji golgeter kluba iz Birmingema, Gabrijel Agbonlahor, savjetuje da bi trebalo odbiti ponudu sa Old Traforda.

A, učinio je to na interesantan način.

Možda će vas zanimati

"Da sam ja vlasnik Aston Vile, isključio bih svoj mobilni. Igrača koji je tako važan za ekipu i klub, kao što je Džek za Aston Vilu, nikada ne bih prodao", tvrdi bivši napadač, koji je - poput Griliša - ponikao u Aston Vili i potom cijelu karijeru proveo u njoj, od 2005. do 2018. godine, uz dvije kraće pozajmice na početku.

Nije poznato koliko je Junajted spreman da plati za 24-godišnjeg fudbalera, ali Agbonlahor smatra da to i nije od velike važnosti.

"Gledajući na duže staze, prodati igrača Džekovog kalibra može skupo da košta. Može klub mnogo da zaradi u ovom trenutku ako on ode, ali je pitanje da li će bez njega moći da igra Premijer ligu, u kojoj je glavna zarada", istakao je napadač koji je tokom karijere odigrao i tri utakmice za reprezentaciju Engleske.

"Ponavljam, ja bih isključio svoj mobilni početkom ljeta i upalio ga tek kada prođe prelazni rok. To je ono što bih ja učinio, a držim 'prekrštene prste' da Džek ostane. Odluka je na njemu", svjestan je Agbonlahor da će, pored kluba, konačnu riječ dati i sjajni vezista.

Aston Vila je na prinudnu pauzu zbog korona virusa otišla kao pretposljednja na tabeli Premijer lige i kada takmičenje bude nastavljeno, predstoji joj velika borba za opstanak.

"Vjerujem da će opstati, a onda će sljedeće sezone cijela igra biti bazirana oko Griliša. Trebalo bi da ostane bar još jednu sezonu", zaključio je nekadašnji centarfor. 

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC