• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kriza je iza Vojvodine: Isplaćivane pune plate svima u klubu

Autor Milutin Vujičić

Za razliku od nekih klubova u Superligi - nije bilo umanjenja zarade u Vojvodini.

 FK-Vojvodina-plate-Vojislav-Gajic Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ

Vojvodina se među prvima zalagala za "skraćenje" Superlige usljed pandemije korona virusa, a na kraju je većinskom odlukom klubova - FSS i usvojio takvu odluku.

Odlučeno je da će se Superliga završiti posle završetka preliminarne faze, odnosno da neće biti plej-ofa i plej-auta ove sezone. To znači da je pred igračima Vojvodine još četiri meča u domaćem šampionatu i još najmanje jedan, najviše tri, koje će odigrati u Kupu Srbije.

Možda će vas zanimati

Prvi čovjek "stare dame" Vojislav Gajić izjavio je za sajt kluba da su oni uspješno "prebrodili krizni period" i da nastavljaju ka ostvarenju svojih ciljeva koje su zacrtali na početku sezone.

"Sa velikom radošću i u dobroj atmosferi dočekali smo vijesti o ukidanju vanrednog stanja i nastavku fudbalskog takmičenja u našoj zemlji. Smatramo da je donijeta ispravna odluka da se ove sezone ne igraju plej-of i plej-aut, te smo potpuno fokusirani da što spremniji dočekamo preostale utakmice i u njima potvrdimo kvalitet koji smo pokazali u prethodnom periodu", naveo je Gajić.

"Iako je virus zaustavio takmičenje na određeno vrijeme, naši ciljevi se nisu promijenili i ostajemo usredsređeni na to da sljedeće sezone nastupimo na evropskoj sceni".

Na zvaničnom sajtu Vojvodine navodi se i da su u prethodnom periodu, za razliku od nekih drugih klubova u Superligi, svim zaposlenima plate isplaćivane u punom iznosu.

"Moram da pohvalim igrače, članove stručnog štaba i sve zaposlene na tome kako su se odnosili prema svojim obavezama u minulom periodu. Time se još jednom pokazalo da klub stabilno funkcioniše, a prethodni period smo iskoristili čak i da poboljšamo stanje terena u FC 'Vujadin Boškov', koji su sada na više nego zadovoljavajućem nivou, baš kao i svi ostali uslovi za trening i boravak naših igrača", zaključio je Gajić.

Vojvodina ima dobru šansu da se vrati u Ligu Evrope sljedeće sezone pošto na četiri kola prije kraja takmičenja zauzima treću poziciju na tabeli.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC