• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatane, moraćeš da odeš, dolazi Jović!

Autor Milutin Vujičić

Sve su glasnije priče o selidbi najskupljeg srpskog fudbalera svih vremena...

 Luka-Jovic-transfer-Milan Izvor: Tanjug, Alvaro Barrientos/AP

Luka Jović je na raskrsnici karijere.

Prva sezona najskupljeg srpskog fudbalera u Real Madridu nije bila za pohvalu, igrao je rijetko i postigao je tek dva gola, a problem je nastao i za vrijeme pandemije korona virusa kada je došao u centar pažnje medija zbog kršenja pravila o samoizolaciji po povratku iz inostranstva.

Možda će vas zanimati

Mediji u Španiji pisali su o tome da je Real Madrid oprostio mladom fudbaleru "gaf" i poručio mu da računaju na njega i za narednu sezonu, ali sada stižu drugačije informacije iz Italije...

"Follow" na Instagramu možda ipak nije bio slučajnost pošto se spekuliše da bi Milan, klub koji je Jović "zapratio" na pomenutoj društvenoj mreži, navodno spreman da dovede Srbina za 40 miliona evra već kada se "otvori" naredni prelazni rok.

U tom slučaju Real Madrid bi izgubio oko 20 miliona evra na Joviću, koga je prošlog ljeta platio 60 miliona evra Frankfurtu, ali dobro je poznato da će cijene igrača "opasti" zbog finansijskih poteškoća.

U ovom trenutku nije jasno da li je to ponuda koja bi zadovoljila Milan, koji razmišlja i o tome da Real Madridu predloži dvogodišnju pozajmicu Jovića s obavezom kupovine, ali pregovori će se svakako voditi u narednim mjesecima.

Ipak, prije nego što Milan dovede Luku Jovića - moraće da "riješe" Zlatana Ibrahimovića koji zauzima mjesto u napadu, ali i veliki deo budžeta.

Prethodno se spekulisalo da su za Jovića zainteresovani Napoli i Njukasl junajted, ali mnogi strahuju da bi treći klub u tri sezone mogao da negativno utiče na srpskog napadača kome je potrebno vrijeme da bi se "skrasio", baš kao što je to bilo u Frankfurtu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC