• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dileme nema: Juventus - Lion 7. avgusta!

Autor mondo.ba

Odluka o putniku u četvrtfinale pada na taj dan, rekao je prvi čovjek francuskog kluba Žan-Mišel Ola

 Juventus Lion 7. avgust Izvor: Guliver/Getty Images/Alex Grimm, Alex Grimm/Bongarts

Neformalni plan Evropske fudbalske federacije bio je da se takmičenje u Ligi šampiona i Ligi Evrope nastavi u osmom mjesecu, odnosno nakon završetka evropskih liga, koje bi se igrale u junu i julu.

Međutim, zvanične potvrde ovih informacija nije bilo – sve do danas, kada se oglasio Žan-Mišel Ola, prvi čovjek Liona, kluba koji protiv Juventusa bije bitku za plasman u četvrtfinale.

Možda će vas zanimati

"Revanš utakmica je već zakazana. Igraće se 7. avgusta u Torinu, bez prisustva gledalaca", rekao je Ola za francuske medije.

Prvi meč, igran u Francuskoj 26. februara, završen je pobjedom "lavova" rezultatom 1:0, a baš u danima kad je trebalo da saznamo koja od ove dvije ekipe nastavlja borbu za "ušati" trofej, fudbalska takmičenja širom Evrope su obustavljena.

Međutim, veliki problem kako za Lion, tako i za Pari sen Žermen, predstavlja činjenica da je nastavak sezone u Ligi 1 otkazan, za razliku od ostalih elitnih evropskih liga koje pripadaju "petici". 

"Ako se odluka o otkazivanju francuskog šampionata ne preispita, ovdašnji predstavnici u Ligi šampiona biće na ogromnim mukama. Lion i Pari sen Žermen biće 'masakrirani' od strane drugih klubova koji će kroz lige imati vremena da se spreme za izazove koji ih očekuju tokom avgusta u Evropi", istakao je Ola.

Pari sen Žermen je, inače, prebrinuo brige oko plasmana u četvrtfinale Lige šampiona eliminisavši Borusiju iz Dortmunda.

Osim njih, mjesto u ovoj fazi takmičenja još su izborili Atalanta, RB Lajpcig i Atletiko Madrid, dok će o popuni preostalih mjesta odlučiti Real Madrid i Mančester siti (prvi meč 1:2), Čelsi i Bajern Minhen (0:3) i Napoli i Barselona (1:1).

Inače, kada su termini preostalih faza u pitanju, tačni termini i način odigravanja nisu potvrđeni.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC