• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović želi trofej u kupu i najavljuje ostanak u Novom Sadu

Autor mondo.rs

Temperamentni trener najavio ostatak sezone.

 Superliga-Srbije-FK-Vojvodina-Nenad-Lalatovic-trofej-u-kupu-ambicije-ostanak-u-Novom-Sadu Izvor: MN PRESS

Fudbal će se igrati u Srbiji! Vratiće se lopta na teren 30. maja, pored lige će biti odigran i kup, a novosadska Vojvodina ima ambicije da se domogne trofeja u kupu.

Nenad Lalatović, šef stručnog štaba Vojvodine, govorio je i o svom ostanku u Novom Sadu, odnosno novom ugovoru koji bi bio kruna dosadašnje, uspješne saradnje.

Možda će vas zanimati

Kontakti su zabranjeni, ali novosadski crveno-bijeli treniraju jakim intenzitetom. Uvježbavaju se fudbalski elementi, radi se sa loptom, ali i na kondiciji. Naredna nedjelja će biti još žešća, kako bi spremno dočekali nastavak prvenstva.

''Tokom prethodne sedmice smo radili u skladu sa propisima FSS. Već od ponedjeljka krećemo u drugačiji sistem treninga, vraćamo se u normalu i pažnju ćemo posvetiti igri. Važno je da vratimo igrače u pravi ritam i da budemo na nivou u nastavku prvenstva'', ističe Lalatović.

A ciljevi su jasni, Vojvodina želi trofej u Kupu Srbije. Neće biti nimalo lako, jer već u četvrtfinalu nisu među ''nosiocima''.

''Imamo ambiciju da stignemo do finala, a onda... Imam izuzetnu želju da sa Vojvodinom osvojim trofej. Već u četvrtfinalu možemo da dobijemo neku sjajnu ekipu, Crvenu zvezdu, Partizan, Mladost ili Radnički iz Niša. Težak put je pred nama, ali vjerujemo u kvalitet koji imamo. Plate su redovne, atmosfera odlična i to samo povećava našu vjeru da ništa nije nemoguće'', dodaje trener.

Da bi što bolje pripremljeni dočekali nastavak prvenstva, u Vojvodini su riješili da organizuju prijateljske utakmice. Za sada će ih biti tri, a već su dogovoreni i datumi.

''Formu provjeravamo susretima sa Kabelom u subotu, 16. maja, zatim protiv Bačke iz Bačke Palanke u srijedu, 20. maja i na kraju sa Spartakom 23. maja. Svi mečevi će biti odigrani u našem trening centru'', dodaje Lalatović.

Mnogi fudbaleri Vojvodine su najavili borbu za drugo mjesto i izlazak na evropsku scenu. Da li će ih u pohodu na Evropu predvoditi Nenad Lalatović? Pregovori sa upravom još uvijek nisu počeli.

''Vjerujem da će razgovor sa upravom doći na red najkasnije do petka. Čelni ljudi će se izjasniti da li su za opciju da ja ostanem u klubu. Do sada smo sarađivali izvanredno, ponovo ovdje vladaju red, rad i disciplina i pošteno je da mi daju vremena da nađem klub za nastavak karijere ako ne žele nastavak saradnje'', riječi su nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, koji po drugi put radi u Vojvodini.

Nakon 26 odigranih kola, Vojvodina čvrsto drži treću poziciju na tabeli. Crveno-bijeli imaju tri boda manje od drugoplasiranog Partizana, ali i čak pet bodova više od TSC-a iz Bačke Topole, najprijatnijeg iznenađenja prvenstva.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC