• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pseudonauka i smeće" uživo na Instagramu: Britanci ponovo napali Novaka!

Autori mondo.rs Autori Tanjug

Sa Džafarijehom je, pisao je autor, "promovisao pseudonauku i reklamirao proizvode Iranca", čiji je kvalitet Englez opisao kao "smeće".

 Britanski-mediji-napali-Novaka-Djokovica-zbog-vakcina-Pseudonaucne-teme-uzivo-na-Instagramu Izvor: MN PRESS

Teniska javnost u Britaniji prepoznala je u ličnim stavovima o obaveznoj vakcinaciji novu priliku za napad na Novaka Đokovića, koji je u svojevrsnom "feljtonu" na stranicama ostrvske štampe bio pritikovan za najrazličitije stvari...

Ovog puta povod je bio odabir "gostiju" za seriju "live" nastupa na Instagram profilu, sa kog je poručio da ne zna šta će biti njegova odluka ukoliko neko bude tražio od njega da se vakciniše prije povratka na teren. 

Možda će vas zanimati

Tekst osude sastavio je Giri Nejtan za današnje izdanje "Telegrafa", čija je publika mogla da čita o svjetskom "Broju 1" kao pristalici "pseudonaučnih" razgovora sa neadekvatnim sagovornicima.

Kako se ova forma novinskog članka uglavnom gradi, Nejtan je u uvodnom dijelu u hvalospjevima pisao o osvajaču 17 gren slem titula, gdej je Srbinu čestitao i na inicijativi o pomoći nižeplasiranim igračima ATP tura. Podsjećamo, Đoković je predsjednik Unije profesionalnih tensiera.

Međutim, brzo su na red došle "sporne" teme, a Nejtu je ponajviše zasmetalo Ðokovićevo protivljenje vakcinaciji, ali i to što je u jednom od nastupa na društvenim mrežama "ugostio" i iranskog nutricionistu, Šervina Džafarijeha.

Sa Džafarijehom je, pisao je autor, "promovisao pseudonauku i reklamirao proizvode Iranca", čiji je kvalitet Englez opisao kao "smeće".

Potom je zaključio da Đoković nije svjestan štete koju nanosi, kada kao jedan od najpoznatijih sportista svijeta nastupa na takav način.

Podvukao je da se radi o jednom od najbogatijih i najuticajnijih Srba.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Suc

Britanci, koji britanci?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC