• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijana Đoković: Albanci su pretili Novaku zbog Kosova!

Autor Milutin Vujičić

A najveće suze bile su zbog Srbije...

 Dijana Đoković: Albanci su pretili Novaku zbog Kosova! Izvor: MN PRESS

Dijana Đoković, majka našeg najboljeg sportiste svih vremena Novaka Đokovića, otkrila je u emiziji "Majke šampiona" na TV Arena Sport malo poznate detalje iz njegove karijere.

Naime, ona je iznela neke od najtežih momenata u životu kada je porodica Đoković uz mnogo odricanja uspela Novaka da izvede na pravi put, investirajući sve u njegovu karijeru, a na kraju se to i isplatilo pošto je postao jedan od najvećih tenisera svih vremena.

Možda će vas zanimati

Da je bilo lako - nije, a Dijana Đoković otkrila je i stvari koje do sada nismo znali.

"Imao je pretnje Albanaca jer je rekao da je Kosovo Srbija", navela je Dijana Đoković u emisiji "Majke šampiona" koja se emituje na Arena Sport.

"Tada su nas 2009. godine čuvali pripadnici Skotland jarda i imala sam strah. Izgubio je od Safina jer je bio pod pritiskom. O tome nismo pričali, ali to su trenuci kada se zaista bojiš za porodicu. Takođe, deca iz komšiluka, narkomani su mi po priči jedne žene hteli da otmu kuče i traže otkup", prisetila se Dijana Đoković koja je Novaku uvek bila podrška.

Ona je otkrila i da je Novak uvek smatrao da je "zdravlje na prvom mestu" i da je imao i devijaciju nosa, potom je otkrio da je netolerantan na gluten, a da nikad nije predao meč namerno.

Prisetila se meča protiv Nadala u Vimbldonu iz 2007. godine.

"Celu noć smo mu stavljali obloge, jedva je hodao u papučama. Prvi set ga je razvalio 6:2, Nadal nije znao gde mu je 'dupe, gde glava'.Ali, kada je tražio tajm-aut da previje rane od žuljeva, Rafa je video krv, mnogo više ga je šetao i morao je da preda", prisetila se Dijana.

Kao najteži poraz istakla je poraz u prvom kolu Rija de Žaneira, na Olimpijskim igrama iz 2016. godine, poručivši da su to "najveće suze koje je videla", pošto je tako "izneverio" Srbiju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC