• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rugao mu se ceo Pariz, a sad ga mole da dođe kod njih!

Autor Milutin Vujičić

Još jedan klub je zainteresovan za usluge neverovatnog norveškog napadača iz Dortmunda.

 Rugao mu se ceo Pariz, a sad ga mole da dođe kod njih! Erling Braut Holand Izvor: Guliver/ Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Svi fudbaleri Pari sen Žermena će morati da "progutaju ponos" i izvine se Erlingu Brautu Holandu (19) ukoliko klub odluči da ga angažuje u narednom prelaznom roku!

Razog je ismevanje Norvežanina zbog proslave gola (fotografija iznad) protiv PSŽ-a u Dortmundu, pošto su ga tri nedelje kasnije u revanšu imitirali Nejmar i kompanija. Posle preokreta na "Parku prinčeva" oni su na društvene mreže kačili fotografije i snimke na kojima ismevaju Holanda, zaboravivši da bi jednoga dana mogao da im bude i saigrač.

Možda će vas zanimati

Današnja "Marka" piše da je Pari sen Žermen ozbiljno zagrizao za Holanda i da će probati da ga dovedu već u narednom prelaznom roku, ali će imati žestoku konkurenciju i u Real Madridu.

Kada jednoga dana Holand bude odlučiova u koji će od bogatih klubova, možda "tas na vagi" bude baš neprimerena reakcija fudbalera Pari sen Žermena koji su još jednom pokazali da su nezreli, zbog čega možda i nisu napravili veće rezultate prethodnih godina u Ligi šampiona.

Razlog zbog kog se PSŽ ukuljučuje u trku za Holanda je neizvesnost oko Kilijana Mbapea, koji ima ugovor na još dve godine i nije blizu produžetka, pa "sveci" pokušavaju da se obezbede.

Izvesno je da će klub napustiti Edinson Kavani, možda i Mauro Ikardi koji je na pozajmici iz Intera, dok je poseban znak pitanja iznad Nejmara. Jasno je da ga Barselona želi nazad, ali je pitanje ko će u doba krize moći da ga plati...

Što se tiče Dortmunda, oni neće žuriti da prodaju Holanda, pošto je u klubu tek od januara, ali već sada je jasno da će im se debelo isplatiti uloženih svega 20 miliona evra.

Mladi napadač koji je došao iz Salcburga već ima dvocifren broj golova u Bundes ligi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC