• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvezdi ga nisu gledali: Pet engleskih klubova lovi Van la Paru

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Holanđanin je imao očajnu sezonu, ali to ga neće spriječiti da bira svoj naredni klub.

 Radziv-van-La-Para-na-meti-pet-engleskih-klubova-bivsi-igrac-Crvena-zvezda-transferi-prelazni-rok Izvor: MN PRESS

Sezona Radživa van La Pare u dresu Crvene zvezde bila je za zaborav, za sve strane, ali Holanđanin će uprkos tome imati zanimljivo ljeto pred sobom.

Čak pet engleskih klubova dovodi se u vezu sa dovođenjem doskorašnjeg fudbalera crveno-bijelih, među kojima je i jedan aktuelni premijerligaš!

Možda će vas zanimati

Van la Para je bio potpuni promašaj šampiona Srbije, doveden u smiraj ljetnjog prelaznog roka 2019. godine. Klub je za njegov transfer izdvojio 1.200.000 evra u želji da pojača tim pred nove nastupe u Ligi šampiona.

Ipak, iako je potpisao ugovor koji je trebalo da traje do juna 2022. godine, Crvena zvezda i igrač su se već u martu 2020. dogovorili da prekinu saradnju. Stvari su bile toliko neubjedljive da je Holanđanin upisao samo tri nastupa na kojima je odigrao više od 75 minuta, dok je jedini pogodak u dresu Zvezde postigao u Kupu Srbije, u pobjedi 8:0 protiv Trepče.

Uprkos svemu tome, "Dejli Mejl" piše da su za njega zainteresovani Norič i Svonsi, dok iz prikrajka vrebaju i Blekburn, Milvol i Kvins Park Rendžers. "Kanarinci" su i dalje član Premijer lige, mada bi naredne sezone lako mogli da nastupaju u Čempionšipu, kao i četiri preostala tima.

Svim ovim klubovima bi dobro došlo da dovedu igrača sa iskustvom koji ih ne bi koštao po pitanju obeštećenja, a čini se da je Svonsi u najboljoj poziciji, naročito jer sa malim brojem prvotimaca, Van la Para bi imao veće šanse za značajniju minutažu.

U Zvezdi je trebalo da bude značajno pojačanje za nastupe na evropskoj sceni, ali se ispostavilo da je bio jedan od najvećih promašaja u ovom vijeku.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC