• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vico Zeljković: Borac izmirio dugovanja sve do maja 2020. godine!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Predsjednik Borca Vico Zeljković potvrdio je da je uz pomoć Vlade Republike Srpske i srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika, banjalučki klub izmirio sva dugovanja zaključno za maj 2020. godine.

 Vico Zeljković: Borac izmirio dugovanja sve do maja 2020. godine! Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Poslije mnogo decenija, Borac iz Banjaluke posluje bez poteškoća iz prethodnog perioda!

Možda će vas zanimati

"Borac od jutros je izmirio sva naša tekuća dugovanja za 2019. i 2020. godinu zaključno sa majom mjesecom. Svi igrači, treneri, zaposleni u klubu dobili su plate, a klub je takođe izmirio sve obaveze državi, uključujući poreze i doprinose. Želim posebno da se zahvalim predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću, ministarki porodice, omladine i sporta Sonji Davidović, te srpskom članu Predsnedništva BiH Miloradu Dodiku, bez kojih sigurno ovo ne bi bilo moguće. Institucije su prepoznale rad naše uprave, prepoznale su da je Borac klub od velikog značaja za Banjaluku i Republiku Srpsku i mi se trudimo da opravdamo to povjerenje", rekao je Zeljković na konferenciji za novinare u Trofejnoj sali Gradskog stadiona.

Prema njegovim riječima, na zajedničkoj konfrenciji za štampu prije godinu dana na kojoj je bio i Dodik, obećana je pomoć banjalučkom klubu, koja je sada realizovana.

"Nije ostalo na obećanjima nego smo ih pretvorili u djela pa imamo jako dobru i stabilnu situaciju za Borac. Nesmetano poslujemo, a prošla dugovanja smo doveli do faze da ne remete tekuću likvidnost. Osim toga, s ponosom mogu da isteknem da smo poslije 12 godina odblokirali sve račune banjalučkog kluba što pokazuje ozbiljnost posla koji je iza nas. Prije godinu dana je javno rečeno u kojem će smjeru ići podrška. Tada nam je obećano u 2019. godini milion maraka, kao i u 2020. godini milion maraka. To je sada ispoštovano i na osnovu toga smo ispunili sve svoje tekuće obaveze. Još jednom hvala Vladi RS, ministarki, premijeru i srpskom članu Predsjedništva jer prepoznaju ono što znači Borac za Banjaluku i RS, kao i ovo što mi radimo", istakao je Zeljković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC