• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez obaveznog nošenja maski u Premijer ligi osim za četvrtog sudiju!?

Autor mondo.ba

U engleskoj Premijer ligi, fudbaleri i treneri neće morati da nose maske na stadionima kada se 17. juna nastavi takmičenje.

 Premijer liga: bez obaveznog nošenja zaštitnih maski za igrače i trenere Izvor: Pool/Getty Images Europe

Iz rukovodstva Premijer lige su rekli engleskim medijima i da će se od igrača zahtijevati da ne pljuju i ne ispuhuju nos te da prilikom slavljena golova drže fizičku distancu. Takođe, neće biti dječaka i djevojčica koji su zaduženi za vraćanja lopti, nego će se koristiti sterilisane rezervne lopte, prenijela je agencija "Anadolija".

Možda će vas zanimati

Prva utakmica u nastavku sezone igraće se 17. juna u Birmingemu između Aston Vile i Šefild junajteda s početkom u 19 časova, dok će se u drugom susretu od 21.15 sati sastati Mančester siti i Arsenal.

U njemačkoj Bundesligi na primjer igrači i trenersko osoblje moraju da nose maske u svakom trenutku, osim fudbalera koji su u igri.

Ali, u Premijer ligi uopšte neće morati da nose maske, čak ni u svlačionici ili na klupi, mada će četvrti sudija, medicinsko osoblje i fizioterapeuti morati da ih nose.

Na svim utakmicama prvog kola nastavka Premijer lige održaće se minuta šutnje za sve koji su preminuli od posljedica zaraze korona virusom.

Premijer liga je prekinuta 13. marta zbog globalne pandemije Kovid-19 virusa. Takmičenje će se nastaviti bez prisustva publike, a u trenutku prekida, lider na tabeli bio je Liverpul sa 82 boda, čak 25 više od drugoplasiranog Sitija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC