• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hari Kejn je spreman za nastavak sezone, ali...

Autor Dušan Ninković

Ima i loših vesti za navijače Totenhema.

 Hari Kejn, Totenhem Izvor: Guliver/Clive Rose/Getty Images

Tu je, baš blizu, nastavak sezone u Premijer ligi. Klubovi su sve spremniji, a kako bi u punom ritmu dočekali nastavak, organizuju prijateljske.

Jednu takvu su sinoć odigrali Norič i Totenhem, a Kanarinci su savladali tim iz Londona (2:1).

Možda će vas zanimati

Navijači Totenhema ipak ne treba da žale previše zbog oovgo poraza. Mnogo je bitnije da su se neki igrači, koji su prethodnih meseci vukli povrede, oporavili. Tako se na terenu, po prvi put u ovoj godini, našao Hari Kejn.

Napadač Totenhema i reprezentacije Engleske će, kako stvari stoje, u potpunosti biti spreman za nastavak sezone. ali, to nije sve, pošto su večeras još trojica igrača koj isu vukli povrede igrala za Murinjov tim.

Oporavili su se Musa Sisoko, Hjon Min Son, koji je u međuvremenu odslužio i vojsku, kao i Stiven Bergvajn, pojačanje od prethodnog leta.

U meču koji su odigrali Norič i Totenhem prvi su do prednosti stigli momci iz Londona, ali nisu uspeli da je sačuvaju. Erik Lamela je pogodio nakon Bergvajnove asistencije, Kejn je pogodio okvir gola, a dobru priliku je imao i Serž Orije.

Ipak, jedan od najslabijih timova u ligi se vratio. To nije bilo dovoljno da se savlada Norič, pa je ekipa Danijela Farkea preokrenula. Josip Drmić i Mario Vrančić su tresli mrežu, pa će Norič imati čemu da s enada u borbi za opstanak. Ako budu igrali ovako, možda...

Norič će narednog petka igrati protiv Sautemptona, još jednog tima koji se nalazi u donjem delu tabele. totenhem će, sa druge strane, na megdan Mančester junajtedu, u meču koji Žozeu Murinju sigurno mnogo znači. Na tom meču neće računati na Dele Alija, koji je suspendovan zbog gluposti.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC