• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern ovjerava u Bremenu osmu uzastopnu "salataru": Završite posao!

Autor mondo.ba

Eventualnom pobjedom nad Verderom u utorak uveče (20.30), minhenski klub i zvanično će osvojiti rekordnu 30. titulu u Bundesligi.

 Verder - Bajern, Bundesliga, 32. kolo, najava Izvor: MARTIN MEISSNER/AP, Tanjug

Osma uzastopna "salatara" za minhenski Bajern je praktično osigurana poslije pobjede nad Borusijom Dortmund u "Klasikeru" (0:1), ali zvanična potvrda uslijediće u utorak na stadionu "Veser".

Za rekordnu i jubilarnu 30. titulu, izabranici Hansija Flika će morati da osvoje sva tri boda u Bremenu ili da drugoplasirani "milioneri" u srijedu ne upišu bolji rezultat od Bavaraca, svejedno da li će to biti trijumf, remi ili poraz.

Možda će vas zanimati

Hansi Flik, trener Bajerna od novembra prošle godine kada je naslijedio naslijedio hrvatskog stručnjaka Niku Kovača, ne želi ništa da prepusti slučaju niti ma kakvu dilemu oko pobjednika sutrašnje utakmice.

"Želimo da završimo posao. To je naš cilj. Odlično smo odigrali u posljednje vrijeme (10 vezanih pobjeda) i sada želimo da nastavimo seriju trijumfa. Cilj je da opet slavimo u Bremenu. Želim da 'zaključimo ugovor'", rekao je trener minhenskog kluba.

MARIN POSLJEDNJI "OTKINUO" BOD BAJERNU

Međutim, posljednji bod koji je Verder osvojio protiv Bajerna (0:0) bio je prije skoro 10 godina kada je u bremenskoj ekipi glavni motor bio Marko Marin, nekadašnji njemački reprezentativac i doskorašnji fudbaler Crvene zvezde.

S obzirom da je Verder poražen od Bajerna na čak 20 utakmica zaredom u šampionatu Njemačke, teško je očekivati da će biti sutra drugačije. Ipak, "zeleni" se bore za opstanak i "petarda" u prošlom kolu u Paderbornu (1:5) ih dodatno motivisala da pokušaju pokvariti slavlje Bavarcima.

Ipak, strateg Verdera Florijan Kohfelt odbacio je navode da je pet golova u mreži Paderborna podiglo atmosferu u Bremenu i "podgrijalo" nade u opstanak u njemačkoj eliti.

"Nema razloga da se upuštamo u bilo kakvu euforiju. Još ništa nismo postigli i nalazimo se u zoni ispadanja", rekao je 37-godišnji strateg svjestan da će se Verder užasno teško "vaditi" na bavarskom gigantu.

Ali, sigurno se neće predati bez borbe.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Geralt of Rivia

Uz Francusku,najdosadnija liga

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC