• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović je prijetio, Juventus odgovorio preko Ronalda i Dibale

Autor mondo.ba

Slab otpor Bolonje aktuelnom šampionu Italije.

 Bolonja - Juventus 0:2 Serija A 27. kolo Kristijano Ronaldo i Paulo Dibala strijelci Izvor: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse

Najavljivao je Siniša Mihajlović žestok otpor vladajućem šampionu Italije, ali njegova Bolonja nije pokazala apsolutno ništa u duelu sa liderom Serije A, pa je "stara dama" bez ikakvih problema trijumfalno napustila stadion "Renato Dal'Ara".

Tim Mauricija Sarija slavio je 2:0 (2:0) golovima Kristijana Ronalda i Paula Dibale još u prvom poluvremenu, te tako ponovo stekao četiri boda prednosti nad Laciom, koji u ovom 27. kolu ide na izuzetno teško gostovanje u Bergamu.

Možda će vas zanimati

Vodećem golu gostiju prethodila je prava glupost koju je napravio Stefano Densvil.

Povukao je za dres De Matijsa Lihta, a arbitar Đanluka Roki nakon pregledanog snimka pokazao na "kreč". Ronaldo je bio siguran i precizan i doveo "staru damu" u vođstvo, pogodivši mrežu rivala nakon pauze duge 121 dan.

Izvor: Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse

Pravim "projektilom" svojom prepoznatljivom lijevom nogom, Dibala osigurao je miran odlazak na odmor svom timu, koji u nastavku meča nije želio, a nije imao ni potrebe, da se troši i previše rizikuje, pa je u svom stilu rutinski priveo meč kraju.

Juventus je neokrznut završio gostovanje u Bolonji, za koje su pojedini smatrali da bi će biti stanica gdje bi šampion mogao da se oklizne.

MRLJA NA POBJEDU

Sudija Roki Danilu je "progledao" kroz prste jednom, kada je poslije jednog grubog prekršaja odlučio da se zadovolji samo opomenom, ali ne i drugi put, kada mu je u nadoknadi pokazao drugi žuti karton i put u svlačionicu. Upravo je Danilo u 66. minutu zamijenio povrijeđenog Matiju de Šilja, pa bi Sari za naredni meč mogao da ima velikih problema sa odbrambenim igračima.

Ipak, Sarijeva "skvadra" još jednom je zadala domaći zadatak najbližim pratiocima, dok ni u narednom kolu ne bi trebalo da ima težak zadatak. U Torino stiže slabašni Leće, koji je ranije danas bio lak plijen za Milan.

SERIJA A - 27. KOLO:

Fiorentina - Breša 1:1 (1:1)
/Pecela 29 - Donaruma 18 pen/

Leće - Milan 1:4 (0:1)
/Mankozu 54 pen - Kastiljeho 26, Bonaventura 55, Rebić 57, Leao 72/

Bolonja - Juventus 0:2 (0:2)
/Ronaldo 23 pen, Dibala 36/

U utorak:

SPAL - Kaljari (19.30)
Verona - Napoli
Đenova - Parma (21.45)
Torino - Udineze

U srijedu:

Inter - Sasuolo (19.30)
Atalanta - Lacio (21.45)
Roma - Sampdorija

TABELA: Juventus (+1) 66, Lacio 62, Inter 57, Atalanta 51, Roma 45, Napoli 39, Milan (+1) 39, Verona 38, Parma 36, Bolonja (+1) 34, Sasuolo 32, Fiorentina (+1) 30, Udineze 28, Torino 28, Sampdorija 26, Đenova 25, Leće (+1) 25, SPAL 18, Breša (+1) 16.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC