• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Zvijezdi 09 se ne mire sa odlukom IO: Žalićemo se sudu u Lozani!

Autor mondo.ba

Prvi čovjek kluba Boris Stanišić je najavio žalbu

 Zvijezda 09 žalba sud u Lozani zbog odluke Izvršnog odbora FS BiH Izvor: MONDO/Igor Đ. Stanišić

Izvršni odbor Fudbalskog saveza BiH potvrdio je ranije donesenu odluku da proširenja Premijer lige BiH neće biti, te da elitni rang bh. fudbala moraju da napuste Čelik i Zvijezda 09 i da njihova mjesta zauzimaju šampioni entitetskih liga, Krupa i Olimpik.

Možda će vas zanimati

U klubu iz etno-sela Stanišići, koji je odradio svoju drugu premijerligašku sezonu, nezadovoljni su odlukom vrhovnog organa Fudbalskog saveza BiH, pa je predsjednik Zvijezde 09 najavio žalbu i to Sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

"Ostajem pri stavu da je ova odluka krajnje nekorektna. Kada sam počeo da ulažem u bh. fudbal, smatrao sam da ću imati podršku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Međutim, pokazali su nekorektnost sad, ali i u ranijim navratima. Fleksibilan sam čovjek pa sam smatrao da sam "novi zec" koji je počeo da se bavi tim poslom. Međutim, oni su danas donijeli konačnu odluku i izbacili nas iz Premijer lige. Jedno od mojih najvećčih razočaranja su moji tzv. prijatelji iz FS BiH. Na korektan način smo pokušali da ih osvijestimo kako bi promijenili odluku, ali nisu i sada će se desiti situacija koju smo najmanje željeli. Moraćemo da potražimo pravdu na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, tamo ćemo tražiti svoja prava. Nadam se da ćemo pobijediti uz zakone koji su na našoj strani", rekao je, između ostalog, prvi čovjek Zvijezde 09 u obraćanju objavljenom na zvaničnom Youtube kanalu kluba.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

E baš će oni uslišiti tvoju žalbu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC