• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Dušan je čuo vijest sigurno: Idol ga čeka u velikom klubu!

Autor Nikola Janković

Luka Jović, Luka Jović, Luka Jo... Dušan Vlahović!

 Dusan-Vlahovic-i-transfer-iz-Fioretnine-u-AC-Milan-Objavio-Di-Marzio-na-Twitteru Izvor: Guliver, Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Svega 38 nastupa, od čega 21 sa klupe za rezerve i nešto više od 1.700 minuta na terenu u ljubičastom dresu, bilo je potrebno Dušanu Vlahoviću da privuče pažnju jednom od najvećih klubova u Italiji, Evropi i šire.

Možda će vas zanimati

To što je vijest objavio uticajni Đanluka Di Marcio, jedan od vodećih transfer gurua Serije A, znači vjerovatno da je stigla i do 20-godišnjaka iz Beograda:

"Kada su opcije u napadu u pitanju, Milan prati igre Patrika Šika iz Rome, koji je pozajmljen Lajpcigu, kao i Dušana Vlahovića iz Firoentine", objavio je sportski novinar i TV komentator sa preko milion pratilaca na Twitteru i dopisao:

"Ante Rebić ostaje sa 'rosonerima'", najavio je Di Marcio da će sedmostruki prvak Evrope na kraju sezone otkupiti Hrvatov ugovor od Ajntrahta.

Možda će vas zanimati

U više intervjua od debija u crno-bijelom dresu i ulaska u seniorski fudbal kao najmlađi prvotimac u istoriji Partizana, Vlahović je govorio da mu je Zlatan Ibrahimović uzor. Ko zna...

Rebić je sinoć bio jedan od strijelaca u haotičnoj pobedi Milana nad Juventusom, poslije vođstva šampiona od 0:2 u drugom poluvremenu, što mu je bio već deseti pogodak od sletanja iz Frankfurta.

Lombardijski sportski dnevnici pisali su tokom pauze zbog pandemije da trener Stefano Pioli namjerava naredne sezone ponovo da upari Ajntrahtov ubitačan tandem iz sezone 2018/19 - zadrži Rebića i pokuša da dovede Luku Jovića iz Reala, ali...

Kada se fudbal ponovo zaigrao na Apeninima, drugi fudbaler na "ić" se našao na listi Milanovih želja za narednu sezonu.

Vlahović je od dva miliona evra vrednog transfera iz Partizana postigao osam pogodaka uz dvije asistencije za Violu uz još 20 golova za mladi tim u prvoj sezoni u Italiji, 2017/18. Tada je na "Artemio Frankiju" potpisao ugovor do 2023. godine.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC