• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLUČAJ LUKA JOVIĆ: Zidan progovorio o koroni, izolaciji i transferu!

Autor Nebojša Marković

Srpski napadač je bio jedno tema pitanja na koja je francuski stručnjak odgovarao pred meč Reala protiv Alavesa.

 Zinedin-Zidan-Luka-Jovic-ostaje-u-Real-Madridu-korona-virus-test-negativan Izvor: GONZALO ARROYO MORENO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Luka Jović ne prestaje da "silazi" sa naslovnica španskih medija, a ovoga puta je u centru pažnje zbog novog odlaska u samoizolaciju.

Srpski napadač je bio u kontaktu sa osobom koja je bila pozitivna na korona virus, pa je morao da napusti Real Madrid i izoluje se. Sada je o svemu tome progovorio Zinedin Zidan.

Možda će vas zanimati

Francuski stručnjak je govorio o situaciji u kojoj se nalazi Jović, testovima koje je obavio, ali i o njegovoj budućnosti u klubu.

"Što se tiče Jovića, vi imate informacije o kovidu-19 i pošto nismo želeli da bilo šta rizikujemo, on trenutno nije sa nama. Nadam se da će se to brzo promeniti da će se uskoro vratiti", počeo je Zidan o srpskom napadaču.

"Informisao me je timski doktor da je njegov test na kovid bio negativan. Ali uskoro će obaviti još jedan test i tada će situacija biti rešena. Takve stvari mogu da se dese. Istina je da on nije mnogo srećan, naročito zbog povrede koju je imao", objašnjava Zidan.

Francuz se potom osvrnuo na to šta će biti sa Jovićem, imajući u vidu da mediji već mesecima navode da će bivši igrač Crvene zvezde ovog leta napustiti Real Madrid.

Praktično otkad je stigao u Real, španski mediji tvrde da će Jović biti pozajmljen nekom drugom klubu, ili čak prodat, a pominjali su se Milan, Mančester junajted i mnogi drugi...

"Jović je odličan fudbaler, napadač koji postiže golove, ali nije mnogo igrao. Nadamo se da će uskoro opet biti sa nama i sledeće sezone takođe. Jović je deo tima i računamo na njega naredne sezone. Znam da postoji mnogo priča... Imao je neke događaje (van terena, prim. aut), ali kao fudbaler je vrlo dobar", zaključio je Zinedin Zidan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC