• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Panika u vrhu, vratio se JUNAJTED: Evo zašto su odustali od Luke Jovića!

Autor Nikola Janković

Jučerašnja vest sa "Don Balona" dobila je potvrdu na "Vila Parku".

 Panika u vrhu, vratio se JUNAJTED: Evo zašto su odustali od Luke Jovića! Izvor: SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Udarna vest na španskom "Don Balonu" sinoć glasila je ovako: 

"Mančester junajted iznenada se povukao iz već dogovorenog transfera Luke Jovića, nakon što je Real Madrid prihvatio ponudu od 55 miliona evra".

Kao razlog, navedeni su rezultati "đavola" od nastavka sezone, koji su vratili slavni klub u borbu za Ligu šampiona, a Srbin iz Reala je navodno bio izbor menadžera Olea Gunara Solskjera za scenario prema kom je sezona 2020/21 trebalo da posluži kao "tranziciona" ka velikim rezultatima u budućnosti.

Možda će vas zanimati

Nemanja Matić ponovo je bio starter, zamenjen je u 66. minutu. Od Fernandešovog dolaska u januaru iz Sportinga i "upoznavanja" na treninzima sa agilnim Portugalcem, Junajted s njima dvojicom na terenu ne zna za poraz: 11-5-0.

Bilo ovo tačne ili ne, posrnuli gigant je večeras označio kraj 34. kola Premijer lige još jednom ubedljivom pobedom, posle koje Čelsi i Lester siti više nisu nikako mirni i staloženi na pozicijama koje vode u evropsku elitu: Aston Vila - Mančester junajted 0:3 (0:2), uz pogodak i asistenciju novog lidera tima, Bruna Fernandeša.

Od remija sa Totenhemom (1:1) u prvoj post-pandemijskoj utakmici Premijer lige, Solskjerov motivisani sastav zabeležio je četiri uzastopne pobede uz 16 postignutih golova - po tri Šefild junajtedu i Aston Vili, po pet Brajtonu i Bornmutu.

Junajted do kraja sezone dočekuje Sautempton, gostuje Kristal Palasu, pa igra finale FA kupa sa Čelsijem (19. jul), nakon čega sledi finiš Premijer lige - Vest Hem na "Old trafordu" i gostovanje trenutno četvrtoplasiranom Lester sitiju.

Vruće!

"Vilijane", koji se u prvoj sezoni od povratka u elitni rang grčevito bore za opstanak, načeo je Fernandeš pogotkom sa bele tačke u 27. minutu, nakon što se Džon Mos uz pomoć VAR tehnologije uverio da je start Ezrija Konse bio za najstrožu kaznu.

Bio je to Brunov već sedmi premijerligaški gol, a četvrti u poslednjih devet dana. Dva je dao Brajtonu, jedan Bornmutu.

Izvor: Guliver, Pool/Getty Images Europe

Gosti su duplirali prednost duboko u nadoknadi prvog poluvremena, posle akcije Antonija Marsijala koju je u deveti prvenstveni pogodak pretvorio mladi Mejson Grinvud. "Tačku na i", ako je uopšte i postojala dilema oko ishoda, stavio je Pol Pogba na dodavanje Fernandeša u 58. minutu.

Evo svih rezultata, strelaca i tabele Premijer lige, u kojoj je ostalo još 360 minuta fudbala ove sezone. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC