• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmar penalima PONIŽAVAO protivničkog golmana (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Pa što to radiš, čovječe?

 PSŽ - Beveren 7-0 Nejmar penalima ponižavao golmana Izvor: Tanjug/AP Photo/Thibault Camus

PSŽ je u prijateljskoj utakmici, odigranoj juče, lako i ubjedljivo savladao Vasland Beveren. Na kraju je bilo čak 7:0, a Nejmar je iz dva penala postigao jedan gol.

Parižani su stigli do prednosti autogolom nekadašnjeg fudbalera Krupe, Aleksandra Vukotića, a srpski defanzivac je nakon postignutog pogotka i isključen, već u 47. minutu.

Prijateljski susret, pa prednost i igranje sa igračem više, bili su dovoljan povod da se Nejmar poigrava sa protivnicima. Prije svega sa protivničkim golmanom, koji je bio najmanje kriv za situaciju na terenu.

Tako ga je Brazilac kod prvog udarca sa bijele tačke upitao golmana gostiju u koju stranu želi da šutira, što je izazvalo osmijehe na obe strane terena.

Nejmar je čekao i čekao, a zatim loptu lagano, kao da je dodaje na treningu, poslao u mrežu. Djelovalo je da nema poštovanja za protivnika, ali je prišao golmanu i pozdravio se sa njim.

Sljedeći penal, onaj koji je dosuđen nakon isključenja Vukotića, iskoristio je da se poigra sa cijelom odbranom belgijskog tima.

Umjesto da šutira ka golu, ''prodao je foru'', pa je uslijedila asistencija za Maura Ikardija. Argentinac je u nastavku akcije bio precizan, ali ni ovo nije bio gest koji pokazuje poštovanje rivalu.

PSŽ je završio sezonu u francuskom prvenstvu, osvojivši titulu u prekinutom prvenstvu. Njima slijedi završnica u Ligi šampiona, kao i finala Kupa i Liga kupa u Francuskoj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC