• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osvojio titulu, pa će se boriti za opstanak: Lalana ostaje u Premijer ligi

Autor Dušan Ninković

Doduše, imaće više prilike da igra

 Lalana iz Liverpula ide u Brajton Izvor: Guliver, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Po pisanju mnogobrojnih engleskih medija, još prije kraja tekuće sezone, Adam Lalana je odlučio gdje nastavlja karijeru.

Da odlazi iz Liverpula smo znali, ali je bilo pitanje da li će neki od timova iz Premijer lige željeti njega i uspjeti da ispuni ambicije povremenog reprezentativnog veziste.

Možda će vas zanimati

Izgleda da hoće.

Brajton je odlučio da jedno od najvećih pojačanja Grejema Potera za novu sezonu bude upravo nekadašnji vezista Sautemptona i igrač koji je u Liverpulu proveo čitavih šest godina!

U ovoj posljednjoj se okitio i titulom, a prije toga je osvojio Ligu šampiona, pa će njegov doprinos Brajtonu naredne sezone biti veoma značajan.

Kada ga zaobilaze povrede, Adam Lalana može odlično da igra u Premijer ligi, ali su one bile najveći problem u prethodnim sezonama. Zbog toga je izgubio mjesto startera u veznom redu Liverpula, a Jirgen Klop je na tim pozicijama kupio neke igrače drugačijih mogućnosti.

Kako se može saznati iz britanske štampe, Adam Lalana (32) je dogovorio trogodišnju saradnju za ''Galebovima'', koji su i ove sezone izborili opstanak u Premijer ligi.

Lalana je skroo deceniju i po bio član Sautemptona, u kom je proveo dio omladinske karijere i početke u seniorskom fudbalu, a kratko je bio i na pozajmici u Bornmutu. Od 2014. godine je član Liverpula, sa kojim je osvojio četiri trofeja.

Tokom seniorske karijere je upisao 34 nastupa i tri gola za reprezentaciju karijere, a u engleskom fudbalu je igrao u tri najviša ranga.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC