• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Čitam da je Makeda blizu, ne znam šta su pričali Terzić i Ivanović!"

Autor Dušan Ninković

Trener srpskog šampiona govorio i o nagoviještenim transferima i poslao poruku svom bivšem saigraču iz reprezentacije.

 "Čitam da je Makeda blizu, ne znam šta su pričali Terzić i Ivanović!" Izvor: MN PRESS

Srpski šampion će u trećem kolu nove sezone gostovati u Šapcu, što će biti prvi meč van svog stadiona za Crvenu zvezdu u ovoj sezoni.

Nakon dvije lake i ubjedljive pobjede, Zvezda će protiv Mačve pokušati da nastavi uspješan niz i zadrži čelnu poziciju. Novinarima se pred ovaj meč obratio Dejan Stanković, šef stručnog štaba crveno-bijelih i govorio o temama koje trenutno više interesuju navijače.

Naravno, o najavljenom dolasku Federika Makede i jučerašnjem ručku Zvezdana Terzića i Branislava Ivanovića u jednom restoranu u centru Beograda.

Možda će vas zanimati

''Pročitao sam u novinama da je Makeda blizu'', rekao je Stanković uz blagi osmijeh i stao.

Samo toliko?

''Samo toliko. Radim sa onim što imam. Klub radi fenomenalno, ja ću prvi saznati kada bude nešto. Polako se sklapa mozaik, a moje ideje se znaju. Sigurno će biti još pojačanja'', rekao je Stanković.

U petak je veliku pažnju javnosti privuklo druženje Zvezdana Terzića i Branislava Ivanovića. Trener je govorio i o tome...

''Ne znam o čemu su Terzić i Ivanović pričali na ručku. Oni su prijatelji, normalno je da ručaju. Bane je legenda srpskog fudbala, ne treba da trošimo riječi i vrata su mu otvorena'', ističe trener crveno-bijelih.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda

Kada je u pitanju meč protiv Mačve, zakazan za nedjelju, u njemu sigurno neće igrati Gelor Kanga, ali možda zaigra Ričmond Boaći, koji je propustio početak sezone zbog još jedne povrede.

''Gavrić je 100% spreman, konkuriše za tim. tu je Ben, a vratio se i Boaći. Radimo, spremni smo i koncentrisani ćemo ući u meč'', rekao je trener lidera na početku konferencije.

Na meču protiv Radničkog se nametnuo El Fardu Ben.

''Ben je odlično ušao u utakmicu, on je veoma važan igrač za Crvenu zvezdu. Spreman je ali ne želimo da pogrešimo. Imam još dovoljno do utakmice da odlučim'', rekao je nekadašnji vezista crveno-bijelih.

O Kangi i tandemu "Katai-Spiridonović"

''Kanga trenira od juče, ali nerealno je da igra u Šapcu. Nećemo da rizikujemo. Nije prošao pripreme sa nama, pa prolazimo svakodnevno kako to treba da izgleda i šta treba da radi. Što se tiče tandema, iz utakmice u utakmicu pokazuje kvalitet. To je to!''

Upitan za stečenu prednost u odnosu na Partizan, Stanković je odgovorio kratko:

''Daleko je još, u vrućini smo, još je avgust. Dobro je kad se počne dobro, treba sticati samopouzdanje i ispravljati stvari.''

Da li prvenstvo može da se odluči u avgustu?

''Ne može, ni u avgustu ni u septembru. Paklen je raspored, ozbiljno je, zgusnuto je... Znali smo kalendar, ali ne može da se uzme titula ovako rano. Sve je uračunato, igramo na tri dana i nisam zabrinut zbog toga'', rekao je Dejan Stanković.

Meč u Šapcu, koji je prethodnih godina bio nezgodan teren za crveno-bijele, je na programu u nedelju od 18:30. Domaći tim je u prva dva kola zabilježio pobjedu i poraz.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC