• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZAVISNIK od "menadžera" poveo ŽENU na medeni mesec u Bugarsku - zato što je bio "trener" kluba iz druge lige!

Autor Milutin Vujičić

"Iako žena zna da sam otišao da gledam utakmicu - do dana današnjeg ne zna da sam izabrao da letujemo u Bugarskoj samo da bih njih pogledao uživo", ispričao je Tim.

 Menadžer poveo suprugu na ljetovanje u Bugarsku da bi gledao utakmicu Izvor: MONDO / Sports Interactive

Ako pratite fudbal, sigurno ste čuli za popularnu video igru "Football Manager" u kojoj se stavljate u ulogu trenera i vodite klub tako što određujete taktiku, birate strategiju, "vodite" utakmice, dovodite igrače i šta još sve ne!

Mnogi su zbog toga sate i sate provodili pred računarom, pokušavali da se ostvare u ulozi trenera, a postoje i oni koji su zagriženiji od drugih. Jedan se ipak izdvaja od drugih - Tim Pajk.

Možda će vas zanimati

U delu knjige "Football Manager Stole My Life" (Fudbal menadžer mi je oteo život) naš "junak" Tim je ispričao da je 2007. godine odveo suprugu na medeni mesec u Nesebar u Bugarskoj, a sve zato što je "trenirao" klub po imenu OFC Nesebar na video igri.

"Ona je gledala letovanje u Španiji, Grčkoj i Portugalu i složio sam se s tim, ali onda sam počeo da testiram bugarsku ligu za Football Manager. Izabrao sam nasumični tim i to je promenilo koncept letovanja. Bio je u pitanju klub Nesebar koji se takmičio u drugoj 'zapadnoj' diviziji Bugarske", naveo je tada Tim Pajk koji se zaljubio u ovaj tim.

"Pratio sam ih i zapravo. Postao sam znatiželjan i raspitao se oko letovanja u Bugarskoj, a onda sam našao hotel koji je odmah pored stadiona Nesebara. Da li bih mogao da ubedim ženu u to?".

Nije mu mnogo trebalo, dobro je poznaje...

Nije loše mesto?
Izvor: YouTube/Sam Heaton

"Dve nedelje 'ol inkluziva' bilo je jeftinije od jedne nedelje na bilo kojoj drugoj lokaciji. Otputovali smo 2008. godine, a onda sam shvatio da moram da vidim kako igra Nesebar. Posle nedelju dana došla je šansa za to...", prisetio se Tim Pajk u ovoj knjizi.

Kazao je da su se sprijateljili s jednim parom, devojke su želele vreme za sebe, a muškarci su otišli na fudbalsku utakmicu - pravo na teren Nesebara.

"Iako žena zna da sam otišao da gledam utakmicu - do dana današnjeg ne zna da sam izabrao da letujemo u Bugarskoj samo da bih njih pogledao uživo", priznao je hrabri Tim Pajk čija žena teško da je zamišljala da će im tako proteći "medeni mesec".

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC